133.000.00tl clio RS
Printable View
100 bin üstünde çıkacak o kesinde. benim tahminim 150-160 bin TL gibi olur.
Ama concepte aldanmamak lazım çok güzel olmuşta gerçeği alakasız bir şey gelecek kesin.
bu araç böyle çıkmayacak heycanlanmayın. yol arabası değil yarış arabası olan model bu ama yinede yakın birşey çıkar inşallah :)
http://www.techturkey.com/forum/sohb...eliyor-10.html
KONU AÇılmış zamanında 2 yerden mi takip edilecek_?
ön kısım güzelde arkası olmamış
Yeni leon Cupranın 116.000Tl
Yeni civic TypeR ın 128.000Tl olacağı söyleniyor. Muadil araçların 2014 fiyatlarına bakıldığında rakamların söylentilere yakın olacağı kesin.
canlısı :D
2litre turbo , 290 üstü beygiri var diyor eleman :D
2 seçenekli olcak dedi , 1 normal bide hardcore vörjın varmış :D(megane cup versiyon a benziyor dedi ama ne demek istedi anlamadım :D )
Concept araç bariz farklarla traşlanıp öyle pazara sunulacaktır tahiminimce. Fiyatıda 140 bin ve üzeri olabilir. Videodaki çizgilere sadık kalınsa bari. Spoyler far olayı çok iyi isteyince tasarım güzel olabiliyormuş.
onu bunu bilmemde çıkacak typera concept typerın bodykiti çıkar:D
Honda 3 farklı direct enjeksiyonlu turbo motor üretti ve tanıttı
biri 1.000cc
biri 1.500cc
biri 2.000cc
Typerda 1.000cc olanı typerda kullanmazlar zaten
muhtemelen Dünyadaki ülkelerin yakıt vergi gibi faktörlerine göre gerek Typerda olsun gerekse diğer modellerde olsun farklı motorları kullanıcaklarını düşünüyorum
Aracın Türkiyeye geleceği zaten muamma hadi diyelim geldi Türkiyeye hangi motorla gelecek o farklı bir tartışam konusu olacak
En güzeli bekleyip görmek zaten bu arac 2015 den önce piyasaya çıkmayacak :)
motorlar hakkında bilgi almak isteyenler için ufak bir link
Honda UK Newsroom - News - Honda Announces All-New VTEC TURBO Engine Series
böyle çıkmayacağı kesin ama her şekilde güzel araç fiyatıda uçuk olmassa düşünülür.
çok şık duruyor.baya özenmişler gerçekten..
Genava motor show tanıtımındaki,videodaki hali ile gelecekse harika görünüyor.Çok şık gerçekten.Fiyat uçuk olmaz ise tadından yenmez.
hondadaki yetkililer tech'e bi baksa zaten hazırda 30-40 alıcıları var direk conseptteki gibi çıkarırlar
4-5 yıl ilerisi için +1 alıcısıyım. Beni aşık etti.
Güzel olmuş gerçekten 2.0 turbo type-r heyecan verici ama Honda Türkiye'nin satış politikası adı altında getirmediği modeller arasında olmaz umarım
O stop tasarımı nedir öyle..
150 bin TL civarı olacakmış. Bu arada Turbo olmayacağını okumustum yakın bir zamanda, VTEC devam demişlerdi yanlş bilgi mi?