egzoz filtre 1000hp araç ne 1.5 dizel
Printable View
egzoz filtre 1000hp araç ne 1.5 dizel
genel anlamda konuşuyorum adam sankı turboyu kendı yapmış bısıy olmaz dıyo görende turboyu kendı ımal etmıs sancak... benım focustada dp yazılım vardı 5 ay olduktan sonra soğukta otmeye başlamıştı mesela... mıllet bındıgı arabaya toz kondurmuyor maşallah...
Corsayı örnek alırsak tahmini 200 bindeki bir araca sadece yazılım yap, 105 hp çıkarsın ömrü hiç uzun olmaz o turbonun, aynı araca emme manifoldu temizliği ve büyütme işlemi, katalizör iptali yaparak 105 beygir al neredeyse ömürlük olur
bız 1.7 de wg ıptal acık yazılım fıltre eksoz la 105 hp aldık 140 lar stok turboyla ımkansızzz bence çıkartan varsa stok turboyla helal olsun
İyi güç almış. Bende de 1.6 128 Crdi var. Dp-KN filtre-son susturucu-yazılım ile 175 hp çıkardı. Elzem örnekler var ama günlük için ideali budur diye düşünüyorum.
krom boru cok onemlı kesın sart olmazsa olmaz yani bende krom boru yapcam heryerı...
ıster ınanın ıster ınanmayın bu arac gercek ben bındım bu araca cıddı gıden arac ....
o torq ve güç ile çok az bir patinaj çekiyor bencede yokuş aşağı,
ben chipli pd130 la ilk 3 vites full sarıyordum çökersem kalkışta
Ilk sayfada bir videosu daha vardi onu eklemistim brava ile arada ciddi fark vardi
Video yokuş aşşağı olabilir ama 0-100 6 sn çokta iyi bir rakam değil, benimde 6 sn çıkıyor ölçtüğümde, ki bu videoya bakınca bu araç 160 beygir ve düz yol;
https://www.youtube.com/watch?v=vr130IBFpXI
adam tek başına atmosferi deldi.O nasıl bi duman atmadır.Ama bu araç bu sekılde kullanırsa yakında motoru alır.
uçuyor resmen bravoyla olan videoda hemen kayboldu
teampaşaoğlu nun PD si çok sağlam yürüyor. bende yazılımlı dizel kullandım bir süre. ciddi anlamda yürüyen makinalar. mersin megachps in leon u vardı 300+ hp lerde güzel dumanlı bi makinaydı mesela.
dizel yazılımlıların mantığı ; ne kadar duman o kadar randuman :)
arkadaşlar işin içinde ferro flan daha iyi bilirler.
1749- 10lt custom cooler- krom ara borular- emme ppr- itr pompa- egr kat wg iptali ile bi numara olmaz diyolar. ben kullandm gördüm yürüdüğünü.
orj turbo genişletme ve pal büyütme ile 1549 un üstüne çıkar. ayrıca açarsın 1.5 barı. yürür gidersin. ha yazılımla redline kapamazsın biyerde yakarsın turbonu. ne kadar stabil kalırsın orası bilinmez ama ciddi veriler var bu konuda. ama 106 nın kırdığı şanzıman kadar turbo yakmazsın.
arkadaşlar daha iyi bilirler,,
çok ezber ve saçma konuştuğunuzun farkındamısınız ? :)