ne düşerse bahtına aslanım artık bokmu düşer mutluluk çubuğumu ona bakıcaz deneme gecesi yüz yüze geldiğimizde...
Printable View
anlayamassınızz :D
[QUOTE
orhan güney aracın gerçek dynı verisini ve metenol kullanıp kullanmadığını yazsın erdem kardeşimde onaylasın.
ben arabaya 100 kilo koyup tekrar deniycem geri vites yapanda ibnenin önde gidenidir bu kadarda açık ve nett[/QUOTE]
:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
maşallah eg ye ronay tebrikler şaşırmadım sonuca ;)
Zaman problem değil ne zaman dersen sıkarız denemelerimiz tabiki dosthane bi sekilde olur
Ben tükürdüğümü yalamam 100kg alırım yanıma hatta @rd@ arkadaş gelsin 106 kiloymuş 6 da benden olsun (;
VE İKİMİZDE TARİHE GEÇERİZ ( ; Ben gecilsem sıkıntı olmazda usta sen bu sekilde gecilsen biraz problem olur.benden demesi
Ayrıca bu metenol konusunada bi aciklik verirsen sevinirim
Ama lutfen buna orhan guney cevap versin baskasi deil arda hele sen hiç deil ( ;
[QUOTE
orhan güney aracın gerçek dynı verisini ve metenol kullanıp kullanmadığını yazsın erdem kardeşimde onaylasın.
ben arabaya 100 kilo koyup tekrar deniycem geri vites yapanda ibnenin önde gidenidir bu kadarda açık ve nett[/QUOTE]
:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
maşallah eg ye ronay tebrikler şaşırmadım sonuca ;)
başından beri geçme veya gecılme muhabbetine girmediğim yazdıklarımdan bellidir burda kayıtlı, deneme gecesi görüşürüz. hazır olunca haber veririm.
Methanol olayına gelirsek aracımda methanol ayarı yok methanol acınca 2, veya 3 boy geri düşüyorum buna Merthan şahittir fa cupra ile denerken şahit oldu o gece yanında acdım ve kapatdım, senle denerken acmadım. deneme geceside araclara aynı yerden benzın alır koyarız aracın kontrolunu yapabılırsınız, ,iyi geceler.