Aynen oyle okan tork olayini zaten soleye gerek yok.
Mantikli konusmussun :icon_tup:
Printable View
207rc 'ler içinde en iyi yürüyen diye sınıflandırma yaparsan ortalık karısır kardesşim:)
Herkez bütcesine göre aklının yettiği yere kadar bişeyler yapmaya çalısıyor emek ve para işi bu ama benim bildiğim daha hard RC'ler war bu piyasada hepsinede maşallah güzel gidiyorlar:icon_tup:
30 hp neye göre var ezbere konuşuyorsun, benim dyno serp dyno eg dyno nerenın dynosu eg srep dyno cıksın 230 aşşağı almaz. bırakda gitsin adamaın arabası.bildiklerim + varsa bılmem. yorum yaparken ıkı kere düşünün.
B16 engine
b16B piston
skunk2 cams
mugen Head gasket
Hondaata S300
Edelbrock Performer X intake Manifold
Akimoto Filter
PPR kpakda var biliyorum.
Crower yay şapka.
S300.
+ koltuklar demirine kadar sökülmüş.
207 lerin içinde demedi dikkat et laflar karışmasın eg nin yürüdüğü 207 dedi.
neyi düşüneyim orhan ben yazılana göre yorum yapıyorum serpini dd sini dynosunu nerden bileyim güçler yazılmış arada 30hp varsa denk olmanız gerek dedim üstüne basa basa söledim yazılanlara göre konuşuyorum diye boş yorum atmam ben serp dynoda 223 aldıysan fark normal diye yazdım az önceki postta sende aynı anda yazıyı yazmışsın ortamı germeye gerek yok
yahu sen benim neye göre yorum yaptığımı biliomusun ki ?
ben ikisiylede ayrı ayrı denedim onların denemesinden banane ?
ayrıca öyle olsa bile adam yine sana 3kg lık koltukla gelcek kalkıp orjinal koltuğunumu takcak senle denerken ben şuanki halinizi merak ettiğin sorduğun için cevapladım iyilikte yaramıo
tamam senin araban herkesi geçer bütün rc leri delik deşik edersin.. bu yorumumu istiosun al avut ozaman kendini ne diyim
yıllardır aynı muhabbetler dönüyor..
kilo az yada fazla..yarışıyosanız kilo muhabbetine girmeyin artık...sizde hafifletin aracınızı yada senin kilon daha az gibi bir laf kullanmayın...adam sökmüş ki o araba ilk sahibinden beri sökülüdür.benden sonrada hep tek koltuk olarak kullandı sahipleri..
kilosunu sorun edicek adam gelip eg ile denemicek bu kadar basit...ronay kalkıp senin araban turbo sök salyangozu in benim beygir gücüme dese hoşmu olur?
o yüzden keyfini çıkartın bırakın boş muhabbetleri...
Ya ne kadar coknuzattınız yerler kurunolsun eg ronayla deneriz farkı herkes gorur. Bn bir sefer eg ronayla oturdum. Onun sonucunu soylemıyorum bile ronaya ayıp olmasın dıye. Dener vıdeo yaparız herkez izler bukadar basit. Yok kilo yok sokuk bunları gecın denıyecek adam ona gelir sonra kıvırma olmasın sokuk dıye gecınce.
Bi şu bj kadar iyi yuruyen rc yok lafını bırakın. Kendi setupunda iyi olabılır ama bnım setupmda iyi degil.
Araba denemişsinz video atılmış yorum yapıyorum niye sinirleniyosn anlamdm:)
Ben muhasebeci değilim hesap kitap bilmem azcok izlediğim videolar üstüne konusuyorm :)
Sen erkayın rc gecebilceğını düsünüyosan onada yorumum yok hodri meydan
Erkay roll'e cıktıgnda arabasını nekadr daha hızlı yürütürmm diye söküyo deneyip geçildkten sonra polemik için değil:icon13:
rolling mevzusuna gidiyorsan sökeceksin aracını :)
sonra böyle laf söz oluyor, kaç senedir görüyoruz bunları acemilik yapmayın artık yahu.
maşallah araçlara. söksene orhan abi sende aracını deneme geceleri ertesi gün güzel bi temizlik yaparsın hem bu vesileyle her hafta.
erkayda bişey diyorsa vardır bir bildiği ;)
Rjh olaydi iyiydi ne cektin be orhanim :)