Corsa ile deneyen polo evet. Vites sikintisi siyahta yok. Pilotuda aracida cok iyi. Her denemede sonuc ayni.
Printable View
normal bı polo hıc degılse kafa burun gıder gbı gelıyor.bana bıraz garıp geldı deneme hayırlısı olsun:)
Adam arabasının videosunu koymuş ,herkesin yorum yapma zorunluluğu yok, video ortada boy boy aça aça gitmiş helal olsun .,sahibinden daha mı iyi biliyosunuz..
Allah'tan Polo'nun GTi olduğunu kabul ettiniz. Ben, ona da şükrediyorum.
Polo aslinda 1.2 bluemotion ama biz bizim arabalarmiz hizli gorunsun diye gti diyoz.
ozan sen mümkünse konu açma birdaha kardeşim
Inadina yarin aksam yine konu accam polonun icinden videolar gelsinde bi
allah akıl fikir versin ne diyim
Bu araba stage 2 degil sirf yazilimli anladigim kadariyla. Istanbula yolunuz düşerse denemek isterim kendi stage 2 gti aracim ile. Maşallah araclara kazasiz belasiz
Konu saçma sapan yerlere gitmiş.
Emin sende yazdıgın şeylere dikkat et amk felan hiç hoş değil.bu lafın yüzünden cinayet cıkar. Ettiğin küfürün anlamını biliyorsundur herhalde.. Burada yapılan yorumları kafana takacaksan video yüklemeyeceksin.. Bende 106 cıyım şunu söyliyim ss in sadece koltukları sökük olurda denerseniz ss kartoponu çok gecer. Ortalığı sikiştirenler lafım size ss i bilmeden yorum yapmayın!
He benden size teklif bizde 52 li sökük 106 mız var ortada buluşup basalım ve ss le tam olarak ne olacağını size söylerim. Şu yıllardır yere göğe sıgmayan kartopu ile denemek istiyorum??
Kartopunu speclerindeki 106 larla bir tutmayin.uzulursunuz
Bırazdan bu konuda pazar temızlıgı baslar :)
106 nın kaderi bu ne yapalım... hangı araçla denesen ve geçsen illaki bir problem vardır yürütemiyordur yok korumaya alır yok ısık yakar bir düzünede eksiği wardır.... araç sahibinin soyledıklerı yazılıyor buraya.. o yuzden gereksız polemiğe gerek yok... konu gti konusudur başka araçları araya sıkıstırmanın manası yok kımsede kımsenin avukatlığına soyunmasın...
tekrardan araçlara maşallah iki araçta sakaryanın giderli araçlarıdır...
Polo yavas filan degil. Poloda bizim sayilir. Polo egzoz filte yazilim duz boru olan 106 yi her denemede cok gecen bi polo.
Tekrar yaziyorum. Kartopu suan eray kardesimde. Aracini gormek isteyen , kartopu nasil farkli gidiyo gormek isteyen cikar gelir adapazarina arar beni emin abiyi erayi yada bi baskasini ben geldim kartopuyla denicem der giderim. İstanbula gebzeye antalyaya mersine hakkariye kusura bakmayinda gidemem. Biz gayet nasil bi araba oldugunu biliyoruz. Boyle olduguna inanmayan gelsin ogrensin. Hem bizde goruruz baska araclarla nasil oluyo.
SS i kimse gecerim ederim yazmadi. Ben sizi cok gecerim dedi gel deneyip gorelim dedim. Gelsin SS yada bi baskasi misafirimiz olsun oturup yiyip icer dener geri doneriz ;)
Ama tekrar diyorum kimseyle denemek icin oraya buraya goturmem arabayi. Canini almak icin almadik eraya tekrar arabayi ;) huseyinler denemek istedi denedik garaja gectik.
Biz oraya araç getirince canını almış mı oluyoruz? Kartopu çok güzel bir gti olabilir, çok farklı gidiyor da olabilir. Ama siz de çok iddialı konuşuyorsunuz. Gerek yok böyle bir tutuma, hele ki hırsa hiç gerek yok. Deneriz, sizin eksiğiniz neyse dilim döndüğü kadarıyla ben anlatırım, siz de aynı şekilde bana anlatırsınız. Zaten olayın özü dostluk değil miydi? :)