serdar abı dener sıkıntı yok bulusalım ortada bı yerde barı hafta sonuna senlık olsun.
Printable View
serdar abı dener sıkıntı yok bulusalım ortada bı yerde barı hafta sonuna senlık olsun.
Ula kemalcan post 175 te yazmissin ya :)
2+ çupra ile denemek istediğiniz aracın stag 1 olduğunu hatırlattım sadece sana. sende "sendedemı çupra var sendemı gelıyosun" yazdın. ben atar olarak algıladım o zaman kusura bakma yanlış anlamışım.
Evet bılıyorum daha öncede geldınız , hatta polo ıle Rs ı de deneyecektık sonra vazgectınız denemeden, rs hafıf kalır çuprayı getırsın dedınız çuprayla geldık ama sız gıtmıstınız o aksamdan bahsedıyosun dimi ?
Bende geleyim kemalcan benim kelepir 1.8 t ekmek varmı?
bı hısımla yazdım sonra edıtledım sonra gerek yok cunku arac bnm aracımda degıl yusuf demıs serdar a denıyelım dıe bn stage kac oldugunu bılmıorum ama kımse atar falan yapmadım ben kımle neyı denıyceksınız denıycektınız bılmıorum denemek ıstersenız bızım cuprayla ordata bı yerde bulusalım denıyelım sabahtan berı yazı yazıom walla yorum yaptıma pısman oldum konuya yeter..
allah herkezın carsını pazar etsın buda son postum..
Bide erol cupralı arkadaşların koydugu videoda benzin kesti demişsin o videoyuda sen koy araç içinden izleyelim benzin kesmiş mı? yoksa cupra söför farkından mı daha iyi yürümüş
Budur reşit..
Vites kaçırma var benzin yetmeme var varda var :)
K24 - YouTube
midyecide büyük turbo varken küçük turbolu pd ye geçiliyordu dragda
şöförde bişeyler katar illaki arabaya
Burda midyeci sürmüyor aracı
İlk videoda midyeci sürüyor fark belli zaten
bu videoda 5 e atıp bırakmışsın.. dier videoda 5 bitiyor 6 da bırakıyorsun.. zannedersem uğurun video bu değil.. karıştırmış olabilirsin..
Uğurun kullandıgı bu video Urla düzlüğü
Dönüş 5. Vitesde bırakmıyorum pompa ya yetmiyor yada benZinim çok az diye pompa çekmiyor.
Bunları daha öncesindede yazdım.videoda da gaz yemeyince söylüyorumda pompa yetmedi diye..
Videoyu sen izlemeden mi yorum yaptın anlamadım.
Nebi kullandığı ilk video fark daha çok
2 videonun aynı deneme olmadığını söylüyorum sadece.
bak bu video ilk denememiz nebi kulanıyor
https://www.youtube.com/watch?v=kWf8Z7F_YhM
buda dönüş yolundaki ugur kullanıyor benzin kestigim video
K24 - YouTube
buda aynı video nebinin çektigi dönüş yolu ugur kullanıyor : https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Maşallah K24 ciddi gidiyor.