bizim yusuf un cuprası deil bu araç :)
Printable View
Maşallah, sabah sabah uyku açtı abi kesenize bereket
Erol abi Maşallah araca...
Masallah erol..
Kitap.defter.nokta.bebek.:)))
Yanıyorsunnn eroll abiii :D :D
maşallah kazasız belasız çok iyi gidiyor,kaç kg dir tahmini araç
Maşşallah N/A tadı bir başka.
alet gergin bırakın gidecem diyor :D
Maşallah araçlara k24 gerçekten çok iyi olmuş
maşallah araçlara :)
ama şu N/A king olayı nedir ben anlamadım bahsedilen araçların bazısı 1.6 bazısı 2.0 k24 desen ztn 2.4 yani apayrı silindir hacimleri şimdi N/A dersenizişin içine mustang ta girer ozaman nolcak :D
Herkezden allah razı olsun,hepimize kazasız belasız sürüşler inşallah arkadaşlar..:)
kemalcan inşallah kardeşim bol bol sıkarız ;) punısher ciddi kesikdi :D şimdiki kurallarla kesik araç zor ama mahalli tarzı yaparsak kimbilir;)
hedefi belirledim ama bu sene ama önümüzdeki sene :icon_tup:
biraz alıştırma ile olucak gibi :D
k24 benle 1010 kg. hafif deil yani soran arkadaşlar için
Maşallah deneyen bütün araçlara..
N/A olayıda
biliyorsunuz herkez 100-200 süresini baz alıyor hatta sitede başlıgı dahi var.
k24 dün süresi 8.7sn (hedef dahada aşşagı inmek) belgeli :) sus s2k,egk20 vs.. aklıma gelmeyen diger N/A araçlarında 100-200 süresi var sanırsam en hızlısı k24 ;)
yok ben genel olarak söyledim zaten senin demen için değil sende yanlış anlamışsın :)
kısacası diorumki her araç kendi katagorisinde değerlendirilsin
1.6 ise 1.6 dır örneğin ng 1.8 ise 1.8 dir kalkıp 2.4 ile kıyaslanması bile başarıdır geçer yada geçilir o başka bişi tabiki 2.0 araçlarda kendi aralarında çekişir örneğin egk20 gider k24 ile denerse bence gurur verici bişi geçilse bile sonuçta o 2.4 tür :icon_tup:
yani 2.4 şuan çok ciddi olarak görünmüyor olabilir ama şöyle düşünün
1.6 ile 2.0 nasılsa 2.0 ile 2.4 te o derece fark var aralarında
1.6 dan 200-220hp alınıyor artık
2.0 dan 280 leri görenler var
2.4 ün gırtlak yüklüsü 350-370hp lere yakın olmalı bu oranda turbo vtec güçleri çıkıyor hele bide atmosferikten böyle bir güççok ciddi bişi bence 400hp üstü turbolarla yürümesiçok normal görünmeli
aradaki farklar barizz göründüğü üzere
Erol benim hayatim sex uzerine kurulu blofunu goruyorum
okanım beni dahil etme bende 1500 kg agırlıktayım suan ki stuplarda k24 hızlı olamam n/a olarak ama beklediğim parçalar var n/a üzerinde en hızlı seviyeye gitirmeye çalışacagım ondan sonra üzerine nos basıcam benim projem nos üzerine n/a değilim ben beni böyle kabul etmeleri gerekir