Tesekkur ederim fatih
Printable View
maasallah hakan abim, zd hep bi adım önde
maşallah :)
Kırkbirkere maşallah.
İzlerken gidişi ile korkuttu her viteste aracın arkası yeremi oturur,
bu ne güç abı zd cupra Pazar Pazar show yaptı...
Bir cupraci olarak masallah diyelim:) rabbim tekerine zeval vermesin. Gercekten cok saglikli zd.deneme sirasina benide yaz hakan abi:)
maşallah hakan abi severek izliyoruz ZD yi :)
yaziyi okumadan video'yu izleyince -neler yapti bu cupra dedim kendi kendime :) masallah abi Allah kaza bela vermesin. c modundayken hic cekilmiyor makinalar :) bende de hayabusa var ordan biliyorum. deneyen herkese kazasiz belasiz surusler dilerim..
emrah 120 km gibi sıktım 2 viteste bastım kornayı duymadığım için hakan abinin çıkısını bekledim gazını hissettiğim anda gaza bastım yan yana denk bassak yanında biraz daha tutunurdum birde iddalı bir deneme olmadığı için devriyaj kullandım eğer biraz daha prof yapılsaydı biraz daha çekişmeli olabilirdi ama her türlü hakan abi ilerde geçecektir :) senin motor daha farklı olur sonuçta 140 hp makina b modunda bastım 155 hp hakan abi hiç tutunamadı bana ben direk fırlıyorum
maşallah ağabey.
zd bi başka ,hep başka ,bambaşka :)
canlı izledik güzel bi pazardı zd nin çok sağlıklı ve hızlı olduğu aşikar kesene bereket hakan abi seninde gazına sağlık osman.
maşallah Hakan abi
Ardacim oncelikle tesekkur ederim.enjektor lerimiz ciktiginda sizin gibi arabalarimiza gtx35 tarzi veya sc6767 gibi turbolar taktigimizda 1000 lik motorlarla cok video m olur hepbirlikte fikir sahibi oluruz ALLAH ın izni ile. Ama suan benim arabamda nevar sen biliyosun sadece ve sadece bolt on gt3071turbo.gtx bile degil.sende takdir edersinki bu setup la 1000 lik motorla yuruyemem onun icin video suda yok.
Gecilmeyen araba olumu canim.herkes gecilir .ama sunu soylemeden edemicem 6 senedir bu arabaya biniyorum.sen belki 10 tane araba degistirdin her aldigin arabayi gecmekten biktim.Allah in takdiri işte motorla deniyorum yine sen denk geldin tamponumda sıkıyosun ölçü almak için ama video da gozuktugu uzere anca boyunun olcusunu aliyosun :D:D:D
ahaha..kesinlikle bu zamana kadar seni geçemediğim doru hakan, arabanın 2 litre olarak düz yolda 100 km hızdan sonra başarılı gidişi taktire değer lakin bu kriterler benim araç alırkenki kriterlerimi tam olarak karşılamıyor.:soru: ayrıca tüm aldığım araçlarla senle denerken geçemeyeceğimi de biliyordum.
zd ye tek kelime ile MAŞALLAH
Hakan abi tebrik ederim... 1000 lik motorlar bizim setup icin cok fazla, 600 luk modifiyeli motorlar bence bu setup icin ideal. Yeni bi dbn mi alsak acaba sana soyle 6.xx li:)
racing kullanma hissiyatında giden bı arac masallah , utanmasa cupra tekerlek yapacak nerdeyse :)
Motorun vites degisimi sirasindaki ziplamasi super . Masallah hepsine
cupra güzel yürümüş maşllah kazasız belasız
Levent cim tabiiki 1000 lik motor haddimize degil.600 lük motorlar icinde bir iddiam yok zaten. pazar gunu denk geldi rica ettim sagolsun osman beni kırmadı kendisi cupra sı varken tanistigim bir arkadaşimdir.evet dbn konusunda haklisin bir ara ölçeriz inşaallah
Masaallah zd cupra' ya herzaman en iyisi ;)
Masallah emege saglik
maşallah hakan abi cupra can :)
hakan abi bi aracı bu kadar uzun süre binip koşturman gerçekten takdir edeceğim bi durum.
osmanımmmmm sen nerelerdesin artık seninle deneyemeyeceğimin üzüntüsüü içimde buram buram taşıyorum:) ne yapalım artık bizde ilerde rabbim nasip ederse sana bi turbo setup hazırlar çekişmelerimize kaldığımız yerden devam ederiz:):):) :D
Hakan abi masallah sana ve cupraya :)
Cok basarîlı masallah abii