bursada ki aracdan kısa bır vıdeo masallah sesı guzel bırde 2. vitesı bıraz daha bekletse daha ıyı olacakmıs
masallah tekrar
bursada ki aracdan kısa bır vıdeo masallah sesı guzel bırde 2. vitesı bıraz daha bekletse daha ıyı olacakmıs
masallah tekrar
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
Bildigin typer mubarek. Seninkinide dort gozle bekliyorum Can.![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
T Sport Full Throttle - YouTube
kopegın olsun
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
2zz denince benim aklıma şöyle bir şey geliyor,
Corolla Compressor Launch Control - YouTube
bu da bonus olsun, facebook harici hiçbir yerde yok
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
yaw youtube'a giremiyosak napcaz![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Benim dns değişikti dün giriyordum ama bugün oda iptal oldu,hiçbir videoyu izleyemiyorumherşeyi kapattılar,şu benim araba borcumuda kapatsalar süper olucak
![]()
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
chrome zenmate yükleyin beyler, dns de değişin değişemeyen facedeki videoyu izlesin. facesi de olmayan kendine izleme yolu bulsun ahahahha![]()
Ben de senin aracın sandım la![]()
Can's bey her T-sport konusu açtığınızda heyecanla açıyorum videoyu ama hep başka araçları paylaşıyorsunuz.
Aracınızın bıtmıs halını merakla bekleyenler arasındayım.İnşallah sorunsuz sıkıntısız bıtırırsınız ve inşallah deneme fırsatı buluruz.Araçlarımızı dahada geliştirmek adına güzel bi tecrübe olur.
aracım bitti çok şükür ama öyle ooff ufff bir fark yok çünkü extra bir vida bile takılmadı hatta inadımdan vazgeçip bir kaç araçla denersem olduda araç eskisinden iyi gidiyor derlerse diyerek bloga kapagın takılırken ki videosunu çektım sonra race port bılmem ne yapılmıs demesinler diye saol iyi dileklerin için
Aynı parcalara gelelım bır gun gelırız denerız ama senın rs arabanla denerım baska rslerle denemıyorumbu arada cvk gıbı gıdıyor mu aracın ortalama yada tahmınden daha iyi bir bilgi var mı?