hahahah hacı çok kaprisliyim öyle böyle değil önce hiltondan yer ayırınız :D:D
Printable View
m3 eskiden kuş beyinliydi herhalde :) eski videolardaki halinden eser yok şimdi ızdırap içinde diye devam ederimde neyse :D
yahu m5i kendisi kullanmış kesin yarım gaz yapmıştır hahahahah :D
maşallah reisss
Maşşallah, M5 i boy boy geçmek kolay olmasa gerek.
maşallah çok güzel olmuş
maşallah, cok güzel gidiyor artık e60 kesmez f10 m5'le denemek lazım :) allah kaza bela vermesin
hep diyorum m3 daha zevkli die :D masallah tam tadinda oldu sonunda gene bi i es degil ama :D
Firat m3 le istanbula yolun duserse bi deneme yapalim yaw cok merak ettim gidisini
Masalhhh masalhhh çok şahane olmuş Aslan:D
Aracı kozmetik konularındanda takip ederdik modifiyemde. Biri arkasindan tutuyormuşcasına fırlayıp gitti maşallah.
Aslan'a kalsa uçan kuşla basacak. Ankara'dayken ben dedim M5'le gidelim diye. Hatta denemeye bile gelmemiştim enkayı izleyecektim ilk defa. dayanamadık. ahaha maşallah ortamınız efsane :)
@STP, olur deneriz tabi fırsat olursa. pist için gelecem gelirsem.
maşallah Fırat her iki aracına da m5 zaten efsane gidiyordu m3te kozmetikte olduğu kadar gidişte de gaddar olduğunu gösterdi. Allah nazarlardan saklasın ağız tadıyla gazla Mersine gelince şerefime bi roll ayarlarsınız artık :D
bu arada Aslan lan ne heyecanlı adamsın ahgdfasgfha *** dynosu bi sende bi de bizim Kaan da yanılmaz ağa ashdfgajfgajsf
araç içi konuşmalar on numara. m3 maşallah ;)
araç sahibine de maşallah Aslan'ıma da maşallah bir deri bir kemik kalmış :D