Maşallah araçlara
Printable View
Maşallah araçlara
Maşallah STI muazzam geliyo videoda :) gidişi kadar duruşuda çok güzel.
ıkı tarafıda tanımam.madem vıdeo buraya konuldu kendı fıkrımı soyleyım . araba savruldu da bıraktık demek bana pek ınandırıcı gelmedı. arıza yapar bı sorun cıkar bırakırsın ama hıc mı bınıp kullanmadınız bu arabayı sımdıye kadar ? ınsan arabasının savrulup savrulmayacagını bılmezmı?
Adem abi konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok araba benim çıkıp deniyen okan okanında benden farkı yok...
Mademki insanlar buna inanıyorlar tamam öyle olsun siz çok hızlısınız sizin arabanıza yetişilmez maşallah güle güle binin...
Bi gün bana demiştinki insanlara boş yere ümit verme haklıymışsın abi... Teşekkürler...
Akdemin sti maşallah güzel yürüyor civic savurmuşya savurmasa bile sonuçun değişeceğini sanmıyorum.
Hiç otobana çıkıpta biriyle yarışmadım ama yarışsam ve bu şekilde olsa video yu koymazdım yakışmamış...
yaaa ıkı taraf içinde yazıoyorum siktiredin olum boş muhabbetler bunlar
Videoyu koyma niyetim bellidir ademe ben koy dedim zaten.
Madem benimle masum bir deneme istiyodunuz neden fikri benimle konuşmadı gel kardeşim şu arabaları deneyelim biz yeni bişeyler yaptık arabamızı görelim vs.
Amacınız o değildi çünkü.
Ben 60 ta 2. Vites de bastım 90 da 3. Vites De bastım sen basarken ben ayrılıp gidiyorum zaten yok 5 e geçseydi arkadan gelip geçersin falan.
Sizin burda yapmanız gereken tebrik etmek adamlık budur.
Baya fark var arada ilk videoyu acmadan 1-2 araba diye dusundum farki ama ciddi fark var
Bu kadar fark acmasi garip geldi sanki ekk20 birakmis sti basmis gitmis
Tekrar saglikli denemede daha iyi sonuc olur anlasilir boyle bi fark garip geldi
Masallah araclara
buraya son kez yazıyorum cem ede anlattım biz kimseyle şu arabayı deneyelim demedik cem le görüş konunun ne olduğunu anlatsın sana aranzdaki laf ebesi kimse haberiniz yok sanırım. sizin tek sıkkıntınız savrulduğumu görüp fark fazla oldu bıraktınız demek geçecekseniz adam gibi geçin bende tebrik edeyim böyle videolarla yalan dolan yazıp paylaşmayın bizim aracımızda sıkıntı vardı halledicez ondan sonra deneriz tekrardan o zaman hakkıyla geçersin videonu koyarsın bende tebrik ederim ama geçilirsen bu yazdıklarından sonra sen düşün hakkınızda neler yazılacağını daha birşey yazmıyorum helal olsun hepinize
Bizde laf ebesi olmaz arada bundan şüphen olmasın.
Cem'e korktum basamadım demişsin benim 4. Vitesim bitene kadar arkamdan geliyodun fark açılıncamı korktun.
Benim düşünecek bi sıkıntım yok bastık geçtik mi geçtik.Senin yanlışın benimle yarışmaktı kusura bakma ben bugüne kadar 100 tane yarış yaptım ama 1 tane video koymadım.Dedim ya hakedene hak ettiği gibi davranacaksın.
Bu araba drag arabası varsa araban 4 Mayıs'ta izmitte yarış var hazırla aracını pistte görelim.Bidahada çıkıp yarışamam arabayı üzemem kusura bakma.:)