:icon_tup:
Printable View
Nokta koyulmuş :)
Cevap yaZmıyorum öyle şeyler söylüyorsunuzki mecbur seviyenize düşürüyorsunuz baZo ile deneyelim dedik amortisörüm bozuk arabam hazır değil dedin tmm dedik hazırla 1,5 ay sonra msupra nın motoru söküldüğü gün Cem dükkana geliyor Akşamında haber geliyor denemek istiyosun sizin karakteriniZ bu işiniz yalan dolan hazırla baZo nu n/a araçlar gibi değil güçlü arabalar gibi 80-350 basalım dahada birşey yazmıyorum ne yalan ne dolan yaZarsanız yazın cevap vermiyorsam verecek cevabım olmadığından değil bunu anlayın artık
Şehir dışındayım Bursa'ya gelince gelicem ben senin yanına içip içip bekle biraZ anladığınız dilden konuşacam
Bak sana ne yazdim elma ile armutu toplama . Bizim ustumuzden gecmisin intikamini almaya calisma yuzyuze bakiyoruz avuc ici kadar bursada . Forum ortaminda hepimiz biliyoruzki gerilimler olur ama bunu ileri duzeye tasimak kimseye bir fayda saglamaz . Onun icin diyorumki iki tarafinda kendine gelip uslubuna dikkat etmesi herkes icin hayirli olacak
deneme nerde?
tek sti geçiyor diğer araç yok?
arabalar aynı şehrin arabaları ama yarıştırılanlar anladığım kadarıyla arabalar değil. Yapmayın etmeyin beyler. Yüz yüze bakan adamlarsınız. Sanki sürekli birbirinizi görmüyorsunuz mekanlarda. Burada bunları yazdıktan sonra birbirinize bakarken yüzünüz kızarmayacak mı? Yaw şu araba işini kişilik meselesi haline getirmeseniz işin zevkini çıkarsanız çok mu zor. Birbirinizi geçseniz kupa mı alacaksınız. Bursanın girişine heykeliniz mi dikilecek? Ayıp yaw.
Maşallah araclara lastik olmadan yarisilmaz hondada yarisinda mazereti olmaz iyileştirme yapilir tekrar denenir
Bu ekk20 Akhisar da draglara gelen sanirim
subaru neden tek basına gazlıyor :D
beyler büyütmeyin bu kadar..bırbırınızı kırmayın lütfen
hiç gerek yok..