Beyler yazılımlı Passat var isterseniz deneyelim. Yok fazla gelir korkariz derseniz tüplü range var. Aldım 2 ye bekliyorum.
Maşallah kardeşlerime. :D
Printable View
Beyler yazılımlı Passat var isterseniz deneyelim. Yok fazla gelir korkariz derseniz tüplü range var. Aldım 2 ye bekliyorum.
Maşallah kardeşlerime. :D
Hasret kaldık böyle deneme ve videolarına, çok güzeller
Yeni carrera s ler 8 sn gidiyo bu mini ise muhtemelen 10 sn civarinda o yuzden sacma olur bu setup ta iki araci denemek. Kimse yazmamis ama bu arabada aslan payi baycu ve powershop ekibinde. Onlarida sizide tebrik ederim cok guzel oldu araba...
aren video kalitesi 10numara vitesler desene işçilik yapılmış :D ayn otoda görmüştüm lam'ı gideride baya iyiymiş :))
Hey masallah
Deneme resmen kusursuz olmus aracda harika pek diycek bisey kalmamis
Az once gokturkte gordum aracinizi konvoy halinde bi kac araba daha..
Maşallah bu Lama Kama gibi gidiyo :)
Efsun arende :)
Ama araclarda maşallah
Güzel güzel Aren :) Az kaldı geliyim benimkinide deneriz:D
Kanatlara selam olsun
Maşallah arenim,bendede carrera var deniyekmi :D elini attığın her araba yürüyo be kardeşim,rabbim kesene zeval vermesin,elemterefişşşşşş kem gözlere şişşişşşşş :D
çok iyi beee mini alasım geldi, bu arada videonun sonu harika :)
:D Teşekkürler ama minide getrag var gerçekten vites atmak keyf veriyor
it köpek A.Ş. olarak teşekkür ederiz :D
:D mütevazi Kekutum artık sende çıkar yeni oyuncağı gel sapla bu hafta içi güzel bir video çekelim super sport night :D
Çok teşekkür ederiz :D
Teşekkürler Selçuk kankam yeni proje hayırlı olsun yine ses getiriceğine adım gibi eminim sözümüz söz prodiskyon bizde :D
Kanka haber veriyosun sana it köpek aş. olarak video hazırlıyoruz :D
Teşekkür ederiz :D
Doğrudur Barkın OEM turbo :)
Teşekkürler
mını gerçekten bizi tatmin etti ben bir mini bu kadar gidiceğini asla düşünmezdim Kekuti yurt dışını çok takip eder R56 JCW çok hızlı oluyo çok hızlı oluyo derdi bende fanatik R53 cu olduğum için yav he he derdimde kekutum haklıymış meğerse :D
:D Go pro olmadan çıkmamak lazım hep derim :D
it köpek aş gururlar sundu :D
Her zaman abi bisikletimiz bile olsa deneriz yeterki sen iste Bora abim :D
:D teşekkürler
Gerçekten büyük bir teşekkürde Power Shop ailesine ecutune ve parça tedariğinde araçta hatrı sayılır emek var ne kadar teşekkür edilse az
:D hem yakışıklı hem de çapkın bir Ankara bebesi :D
foto çekimi yaptık biraz :D göktürk yolunda çok iyi kareler çıkıyor daha öncede çok denedik :D
Sağol Mami abim senden bu yorumu aldıysak hızlıyız demektir :D
Sağol kankam minide biraz mesai yaptık doğrudur :D
Sen yeterki gel olm :D konuşucak çok şey birikti sende it köpek aş de gold member üyelerinden olucaksın :D
Selam :D
:D Hakan abim sen gel yeterki gel ya sana arabalar feda ya :D sıkı takipçiniz haha
mini alınır binilinir :D varsa aklında düşünme al :D
Çok tehlikeli 250 falan bence çok mantıksız hareketler dicem sonra kendi kendime .iktir lan ne güzel video olmuş çok güzel gazlamışlar diye fırça atıcam :D...
Ben böyle işin içine ederim.... Çok başarılı çok keyifli çok en bir çekim olmuş maşallah Allah kaza bela vermesin AMİN....
:ofk: Olm çok iyi olmuş yaaaaa..........:Deli: