MK I Turbo Focus
MK II Turbo Mondeo
Mapper Bladerk
Special Ford Service & Original Spare Parts & Ford Performance Parts
Maşallah, beklemedeyim Mondeo yu :P
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Masallah Allah agiz tadiyla gazlamalar nasip etsin
Böyle yapılmayanla , herkesin gözünde uğraşılmayacak arabalarla uğraşıp emek harcayan insanlara ayrı bir saygı duyuyorum. İnşallah verdiğiniz emeklerin karşılığını alırsınız..
MK I Turbo Focus
MK II Turbo Mondeo
Mapper Bladerk
İyi yorumlarınız ve düşünceleriniz ve dilekleriniz için teşekkür ederim. Herkesin yapmadığını yapmak hem zorlu bir süreç hemde sabır isteyen bir olay yakınlarında cok fazla örneği olmadığı zaman dahada zor hale getiriyo projeyi ama bittiği zaman eminim hem cok iyi olucak hemde zevkli bir araç çıkacagını düşünüyorum .![]()
MK I Turbo Focus
MK II Turbo Mondeo
Mapper Bladerk
Maşallah sabir ve emeklerin karsiligini almak güzel. Geriye kalan gazlamak. Şimdiden kazasiz belasiz CEZASIZ gazlamalar![]()
208 GTI
Kanka Cumartesi geçeleri yansın bundan sonra o zaman
Hadi hayırlısı olsun kardeşim çok sevindim. Dünya kadar emeğin var üzerinde herşey istediğin gibi olur inş.
Mondi çok fena oldu.![]()
///Renault Sport
///Oto Metin Garage
MK I Turbo Focus
MK II Turbo Mondeo
Mapper Bladerk
Kardeşim mondeo'da emeği gecen herkese (başının etini yediğin powertune bahadır abiye) emeğine ve cebine sağlık olmayanı yapmaya çalışıyosunuz inşallah allah gönlüne göre verir kazasız belasız cezasız gazlarsın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)