çok güzel gidiyor vede eksozuda çok güzel patlıyor maşallah
Printable View
çok güzel gidiyor vede eksozuda çok güzel patlıyor maşallah
Valla bizim Ankaradan giden bir Evo VIII var, bildiğimiz dolu bir araç, bide Yüro'nun makineyi biliyoruz, gerisi garajlarından çıkmayı bekliyor herhalde. :)
keşke ankaraya dönmeyeydide vth izmirde deneselerdi daha carşamba gitti :)
aman dikkat aylar önce olan beyaz subaru kazası gibi olmasın sona dimi gürcell :)
Hangi beyaz Subaru kazasını diyorsun Özgüncüm? :D
Yani aslında biliyor gibiyim ama emin olmak için senden ipucu bekliyorum, şehri söyle yeter :D
sen gel bi akşam gizli bi gösterim yapayım nası görmediniz benim aracı anlamıyorum ha her cuma beni beklerseniz yanılırsınız öyle 20-30 arabanın arasına girmem
evo8 de duyduk beyimiz bizimle denemek istiyormuş arabam gelsin ilk denizle deniyecem ondan sonra herkesle deneriz.
Allah kimsenin aksına dişlilerine zeval vermesin.
ben seni kastetmemiştim siyahı biliyorum ama subarular falan varmış 500hplerde urla tarafındada bi evo var galiba kırmızı
özgünün arabada izmire geldi Tolga abinin araç var süper :D
yakında inş bende turbolucam bi tane ;)
gürcellim :) anladın sen onu kardşeim :)
buarada Yüreğir izmirde mi? yoksa sen mi buradasın?
yüregir ankaraya döndü dün denemek isteyen tekrar gelrse dener güzel ve eğlenceli olur
kaza degil basariydi biraderim;) guzel giden basarili bir aracti. yarisildi, gecildi, tebrik edildi, dunu birakip yarina gelecege bakmak lazim yivrim;)
izmirde 500hp subaru evo yok. tas catlasi 430-450 verir ikiside. evoda, subarularda. yuro onlarla denemistir cunku zaten 3 ununde ecusunu o yazdi.
yok la ewo var 450 üstü .)
korhanım ben geçmişle övünür geleceğe bakarım benden ii bilirsin :)
hani gelmiyormusun bu ara buralara ozlettin kendini yerim gecmiside gelecegide, dostluk baki rekabet tatlı:)
Yüreğir Turneye mi çıktı heryerde arabasınımı deniyor :):):)
evo 8 benım arkadaşlar benim arabam deneme tahtası deil ben öyle ayda bir falan kullanmıorum da arabamı öyle baskalarını eglencesı olsun dıyede almadım hergun trafıkteyım hıc bı polısde srun cıkarmadı bnde gremıorm kategrımde araclar caddelerde saygılar... CİHAN SABANCI
not: arkdasımın üyeliinden yazdım.
konuyla alakasiz ama
'polısde srun cıkarmadı bnde gremıorm kategrımde'
burda denmek istenen nedir?
Adam polis bi sorun çıkartmıyor ben geziyorum cayır cayır yollarda kategorimdeki hiç bir aracıda caddelerde hergün kullanırken göremiyorum demek istiyor yukarda bi arkadaş polislerden bahsetmiştide ona istinaden olsa gerek gayette doru yazmış.
Yüronun arabası yürüyor izmir ankara adana dolanıyor gayette saglıklı turneyle bi alakası yok makarasına cihanlada bastı ciddisine denk geldi 911 twin Turboylada denedi burda klimasını açıyor inceden geziyor adam tebrik etmek lazım ama denemeye geldimide deniyor kaçınmıyor herkez aracını görmek için denemiyor mu ztn?
urlada oturduum için izmire mimarlar odasına gdıp gelıorm yada ole takılmak için arkların yanına gdıp gelırken kullanıorm ben yannış annamışım kusra bakma iilaki denk gelırz ogun konusrz saten bunnarı....
höstüngen olmuş o yaw