Deneyen araclara masallah
Printable View
Deneyen araclara masallah
5 boy olunca alakasız olayı komikmiş deneme sonuçta bu 10 boyda olsa böyle bişi demek saçmalık :)
1-2 boy oluncada bazısı diyor geçti saymasın kimse kimseyi herşey etkiler bu farkta vs vs
en iyisi kimse denemesin ozaman :D
bu arada içerden çekilen videoları bekliyorum hala ahm ye de söledim selçuk sanada söledim koymama nedeniniz nedir ? boşunamı çektiniz o videoları ?
bu arada ooo bastılarmı bu basmış halmi oo daha yeni geliyor ss falan böle saçma muhabetleride yakıştırmadım
diğer videolar gelirse farkın öle çok rahat açılmadığını görecek zaten herkes kalıp durup muhabet ederken videolarda böle şeyler söylediğinizi yada işinize geldiği videoları koyacağınızı bilseydim kendimde çekim yapardım ayıptır mami abi en azından senden beklemezdim
Yine okan yine klasik hareketler tamam okan sensin:icon_tup:
yan yanayken sıkıntı yok iş buraya gelince çirkinleşiyor herzamanki gibi aşamıycak insanlar bu haraketlerini. gayet çıkılıp denenmış herkes bırbırını tebrık edıp cekılemezmı kenara ben 2 araç sahıbınıde tebrık ediyorum ama dönen muhabbetler hoş değil
Okan senle polimiğe girmicem
Zaten denemelerden sonra konuşmalarını Selçuk video kaydı yapacaktı ama ben dedim gerek yok sebebi şimdiki yazıların otoban harici bastıklarımda aracım patinaj çekti o yüzden ne dedim otıbana çıkalım çıktık denedik daha sonra durduk sana ne dedim kafanda kalan bişey varmı sende yok tamamdır dedin şimdi benim patinaj çekipte yol alamadığım videodan niye bahsediyosun şimdiki videoda bi sıkıntımı var hayırdır fotoshop yapmadıkya neyse o işte
maşallah deneyen araclara
okan o kadar masraf edıyorsun denemelere cıkıosun eyv da kardesım
kac oldu söylüyorum sana bi kamera al tak 70 80 tl bişey
alıcak zamanın yoksa telefonuna aparat al onu koy cama oda 10 tl be kardeşim
her deneme sonrası senin karsındakı adamlara videoları koyun demenden bıktık :)
sonunda bi kamera alıcam sana :) vallahı
Deneme güzel olmuş, ss 2. Hızlı 106nın önüne geçememiş. Birde az bişey sökücem demişsin ama maşallahın var Okan hızını alamadın herhalde :D
Aparat vardi zaten aracinda ama takmadi bizi baglamaz bu video muhabetlerinde kasarlik yapicak en son kisiyimdir okan bu ama alistik kabahat bende deneme sonrasi kelimelerini cekmedim
Mami abi indi istersen yakit veriyim dedi ben bulamiyorum abi dedi adresine yolliyim ciddiyim dedi aq sordum okana okan bak tuttunma fln yok dimi direk gidiyor ng dedim evet cok az 3 attarken yaninda kalabiliyorum dedi kafanda kalan bsy varmi dedik yok dedi simdi video mideo hep ayni tantana okanda klasik bizi bsy sakliyo gibi gosterip hani oyle degilde boyle fln filan yapip bi degisik kafalarda ya