Tabi.
makassa makas - YouTube
Printable View
Tabi.
makassa makas - YouTube
Bu ne yaw :) agir cekim makas atmislar son videoda ahahahah :) 100 hplik arabayla 300 hplik arabanin atacagi makas bir olmaz :) schumi sen anladin ;)
Corsacı ölmeyi bayılmak zannediyo net bir şekilde.:D Gerçi videoyuda epeyi hızlandırmış ama yinede tebrik etmek lazım arabaya arabadan çok güvendiği için:D
Benim favorim ise hala c180.Gerek görüntü kalitesi olsun gerek müzikler olsun hala gideri var:D
İstanbul Makas Vito 113 Vs Fıarıno - YouTube
1.30'da vito delikanlıca girmiş harbi :D
2.31'dede insignianın peşine hayatının frenini yapmış :D
Bunları seyrettikçe sadece kahkaha atıyorum yemin ederim, yoruma açık tabide neler gördük nerelerden geçtik tee allahım aklımızı s..yim.
Abi bunlar makas atıyorum diye geziniyor çekip yüklüyor ya ben bişey demiyorum. Schumi reyiz yükle bi video youtube kanalınada kendimize gelelim.
Corsacı sadece aç koy yapıyor.nesi tehlikeli ? Araba kopmamış bile doğru dürüst. 2-3 yerde lastikler ötmüş o kadar.
Akşam trafiğinde e5ten avcılara doğru gelsinlerde izleyelim cümbürcemaat.
makas işi cesaret işi arada gaza gelip iki üç atıyorum elim ayagım tıtrıyo sonra
bu apaçi tayfası sağlam kafayla atmıyolardır bu makasları
Makas atmak kadar gereksiz bişey görmedim.
Biraz adrenalin için insanları tehlikeye atmak gibi bi lükse sahip degil hiç kimse
Yolda beni sıkıştıracağını anlayım, altımda da büyük araba varsa sağa sola doldururum bunları. Acıyan adam değildir.
Bide böyle terbiyesizler var :) :) HAHAHAHAHAHA NE güldüm yine gece gece
https://www.youtube.com/watch?v=ypEzX5zt-Ro
http://i.hizliresim.com/LP8n9V.jpg
Bu jetta videosu ve c180 favorim :)
O jettanın bide Roccolu versiyonu var anadolu yakasında geçen nette yüklü değil :)
Birisi bana Şuayb abinin videolarından birini atsın, yoksa bileklerimi kesicem!!!
Yeter metini duyup duyup bi' türlü izleyemedim ya! :)
nickini youtube da arat Furkan, bikaç tadımlık var hard halde değil onlar :) hatta;
vito'yu görünce emrsener askerde olmayacaktı demek istedim, görmesi lazımdı, Caravelle ile neler yapıyodu :) hatch arabanın gireceği deliğe girdik kaç kez :)
elde sigara fonda ibo :D
tayfun abi, özgün'e laf yok onun yeri ayrı :) Bu arada Jetta değil Passat :)
elemanlarınki zaten içe kaçıyor videoda :)
Ben roccoyu biliyorum passatmı jettamı hatırlamıyom hatta beykozlu atarlı bi genç vardı eteraymı ekeraymı ona sağlam bi kapak yapmıştı hahahaha
Benmi yanlış görüyorum bilmiyorum ama, makas videolarında izlediklerim izlemediklerimden çoktur. Ynai bir çoğunu izledim.
Ancak 2 tür var. 1 iyi olanlar 2 bu işte iyi olmayanlar.
İyilerin hepsi iyi. Trafik o an nasıl denk gelirse o kadar hard oluyo falan. İyi olmayana iyi trafik denk gelsede bi cacık olmuyo.
Ama işte şu kişi bu işte çok iyi diye bişey yok bence. Trafik denk gelsin o an sen kralsın. Bir gün sonra başkasına denk gelir o kral olur. Aslında herkes aynı üç aşşağı beş yukarı.
Tamamen kendi fikrim gördüğüm.
Açık trafikte kontra vermek makas olmuş. :) yok mu şöyle harbi kapalı trafik yapan bi video ?