Printable View
Alıntı: FET Nickli Üyeden Alıntı müzik, çekim kalitesi, açısı mükemmel olmuş :icon_tup: gidişini tarif etmeye kelimeler kifayetsiz :) Ferhat salimalitikoya borçluyuz bu durumu çok güzel bir çalışma ile sundu videoyu
Alıntı: shero Nickli Üyeden Alıntı baskan masallah kesene bereket cok iyi eyvallah shero saolasın yapıyoruz bişiler :cool:
Alıntı: ferroo Nickli Üyeden Alıntı gercekten hızlı dızel bu olsa gerek masallah :) bravo ferro :icon_tup:
Alıntı: PD130 Nickli Üyeden Alıntı maşallah çok güzel yürüyor.kazasız sürüşler... çok teşekkür ederim. cümleten hepimizin kazasız belasız sürüşleri olsun :)
Alıntı: douu Nickli Üyeden Alıntı Çok güzel yürüyor Erdi maşallah. DBN verisi var mı ? DBN var ama şuan paylaşmıycam bir az daha zaman var bunun için eksikleri tamamlanınca tam anlamıyla herşey ortaya çıkacak
Alıntı: CocoRe Nickli Üyeden Alıntı masallah erdi dbn varmı? rayif usta dbn var ama yeni imzalar atılana kadar yok :)
Alıntı: HPMania Nickli Üyeden Alıntı İşinizi çok seviyorsunuz sanırım, sabah sabah bu şekilde gittiğinize göre :) Maşallah aracınıza. işimi sevmesem bu araba bu şekilde yürümez otomobil sektöründe bende bir servis işletmecisiyim
Alıntı: ResuscitateR Nickli Üyeden Alıntı Maşallah maşallah maşallah.. Allah kaza bela vermesin nazar değmesin çok başarılı.. çok teşekkür ediyorum düşünceniz için
Alıntı: Ertug_T. Nickli Üyeden Alıntı Masallah gercekten bana golf5 gti sattiktan sonra dizeli sevdiren tek araba budur :) böyle düşünmen beni mutlu etti birşeyleri demekki doğru yapıyorum anlamına geliyor
Alıntı: orcunnn Nickli Üyeden Alıntı maşallah çok güzel hızlanıyor bende az bucuk süresine merak ettim oda çıkıcak yakın zamanda orcun piyasaya :)
Videolar neden silindi ?
Alıntı: terzifikri Nickli Üyeden Alıntı Videolar neden silindi ? 5 yıl geçmiş , videoyu bırak pd105 bile yeryüzünden silinmiştir