Eyvallah saolasin kardeşim:icon_tup:
Printable View
Maaşallah araçlara. denemeler boyunca F7R ın öyle alıp başını gittiği bir deneme olmamış Red 106 gecenin galibi gibi gözüküyor. Fakat dikkatimi birşey çekti. Video da 4.40 lı dk larda yapılan denemede F7R öne çıkıyor bi kapı kadar 106 kesiciye giriyor. 5. vitese attığı andan kesiciye giriş anı 3 saniye sürüyor ve videodaki farklı denemelerde 5. viteste 5-6 sn belki daha fazla kesiciye girmeden gittiği denemeler mevcut. O an bir sıkıntımı oldu araçta?
Tekrardan maşallah red106'ya videolar net ....
maşallah 2aracada... kazasız belasız denemeler
maşşallah araçlara, red bu setupla gayet iyi gitti :) eksikler tamamlanıp hafifletilince zımba :)
Denemelerden görüldüğü kadarıyla roll dünyasında sayma sayıları 1,2,4,5...
3 ü kim kaybettiki acep.
gene değişen bişey yok red 106 formunda maşallah Onur kardeşim.. Megancı arkadaşın yazdıklarını çürüten uygulamalı tez olmuş video :) ..
Maşallah 2 aracada güzel deneme olmuş
Red 106 ya ayrıca maşallah boyadan sora sürtünme azaldı tabi :)))
Masallah okan o sanzimanla o agirlikla bole gitmen buyuk basari.
Mantikli dusununce 2 125 falan cok uzun 70 te bassan bile alt kaliyosun :D
Geriye kalan seyleride tamamladiginda tadindan yenmez.
106 ya bravo baya iyi gidiyor
Katil 106 lar sahnede surekli
Ng
Red
Okan burda herkese polemige girme diyo
Adama faceten kamil yazarsan adam boyle video koyar buraya
Red 106 nin sahibini tebrik ediyorum adamligini korumus
106 ya masallah allah tekerine zeval vermesin
1. denemede 106 çok az geç bastıgı halde 5 sonu 1 boy onde
2. denemede altta basılıyo galıba f7r bırakana kadar 3 boy cıvarı 106 onde
3. deneme ters açı
4. deneme aynı anda basılmış 106 yarım boy geride iken bırakmış
5. deneme f7r çok az erken basmış yarım boy önde 5i bitirmiş.
bu yazdıklarımın farklı bı yorumu daha yoktur bence :) bu duruma gorede 3 denemde 106 önde 1 denemede f7r önde.
İki aracada maaşallah.
geçen haftalarda f7r la deneyen diğer 106 (rol plaka galıba) ile bu 106 nın denemesi gercekten zevklı olacak gıbı.
MaşAllah araçlara. 2 aracta da cıddı emekler var. Sonlara dogru hacmin faydasını gozukuyor. yinede megane nın boyle gitmesı çok guzel ve basarılı
Okan nerde
Ya şu f7r neden eksikleri tam giderip denemiyor anlamıyorum. Bi header eksik, bir egzoz boruları dar,bir şanzuman uzun.Hep eksiklerle denemeye gidiyor. Herşeyi ideal şekilde çıksa ne kendisinin ne de milletin kafası ağrıyacak :) Duramıyor galiba gazlamdan :D
bu zevkli video için her iki aracada teşekkürler...bence f7r 4te-225 degilde 5te-225 yapacagı bir şanzıman bulsa çok farklı şeyler olur gibi...red106 da maşallah.
Bence eksiklerle denemek bi yandan guzel de olabilir. Mesela egzoz degisince farki anlayabilir bu sekilde yada kisa orana gecince yine ayni sekilde. Ama benim gozlemledigim sikinti su ki aracinizda eksik varken alayina gider en hizlisina ilceler direkler diyerek yola cikip sonra kamera soyle siz boyle arabam oyle deyince bambaska oluyor insanlarin gozundeki sekil. Madem eksikler var sadece deneyenlere tesekkur edersiniz , gelistiricem aracimi dersiniz ne guzel insan der herkes tebrik eder. Hic alakasi olmayan insan bile facebookaki yorumlari yaxilari gorunce urperiyor 😊
masallah araclara vıdeoda 2.48 de audıye el kadırıyorsunuz orda ıyı guldum 106 ya masallah
okan bey facede twıtırda yazdıklarını burayada yazması lazım :)
her iki aracada maşallah. 106 ya ayrıca maşallah
Onur'um maşallah RED e emeklerinin karşılığını almışsın :icon_tup:
Okan'ın facedeki yorumu ise talihsiz bir açıklama olmuş..
her iki aracada maşallah kimse kimseyi eze eze geçememiş.. 106 nın en büyük avantajı hafif olması.. megane kısa takılsa inanıyorum daha ii olacak gibi.. meganında maşallahı var ii yürümüş..
şu şanzuman olayını bi anlayamadım. ss de orjinal ayna mahruti takıldı. bu orjinal değerlerle 4.vites 225 nasıl görüyor yahu bende aynı şanzumanı kullanıyorum 8bin dönüyorum. düşününce bu adam 10bin falan dönmesi lazım 225 görmesi için:D
Arkadaslar ben okan arkadasin uyelikten 2 3 cumle yazmak icin girdim fazlada uzatmicam.
Benim tek derdim red 106 ile denemelerin sadece red in onde olduklarinin kesilerek burda her denemede onde gidiyormus gibi kendini reklam etmesiydi bu nedenle herseferinde kesmeden koy videolari arkamda bitirdiginde var dedim ama inatla koymadi o gecildigi videoyu. Smdi kesilmeden koyuldugu icin artik sorun kalmadı gerisine izleyenler karar verir herkes isinee geleni deilde adam gibi butun denemeleri koysa zaten hic bir sorun cikmayacakti burdanda yaziyorum alt devirde deneme yaptigim son 106 idi bu herkese iyi forumlar..
onur kanka dikiz aynasının ısıgı gözüne vuruyor ya koptum yav :D :D birde o bakıslar :D hahaha
İllaki sapma hed arabada war.106 225 te bitiyormus o ara megane da 5 e atiyor.
Ben bi link paylasayim akilda soru isaretleri kalmasin http://youtu.be/QpEqo9yzPKs
http://youtu.be/QpEqo9yzPKs
Sunuda belirteyim dbn de 100 200 alirken dbn ye gore 200 benim kadranimin 226 sina denk geliodu mecburen 5 e atip sure aliyoduk kisacasi bu 106 bu denemelere gore dbn 100 200 alamaz cunku 200 yapamadan kesiciye girio videoya gore ;)
Masallah her iki aracada, Okan Tüfek sana bi kamera sart :)
abiler kusura bakmayında bi kaç ss koymak istiyorum ( iki tarafıda tanımam bi bağım yok hiç biriyle) deneme yapılır geçersin geçilirsin ama bence deneme yaptığın insanın arkasındanda böyle konuşmazsın facede reklam peşinde falan yazmıssınız 106 sahibine ama reklamı siz yaptınız faceden 2-3 gündür
http://i1173.photobucket.com/albums/...psffbd2f1d.jpg
http://i1173.photobucket.com/albums/...psf034f0e5.jpg
http://i1173.photobucket.com/albums/...psf80c0e6b.jpg