27. saniyede belli bir süre devir aynı ama hız artıyor.nasıl bi olay
Printable View
Mobilden yazıyorum,videoyu izlemedim ama Manuel mod varsa 5 ileridir.Ve evet tek nefeste kadranı indirir.Ve evet 4. ve 5. Viteste hız göstergesi devir göstergesinden hızlı iner.Ve evet e38 kral bir Bmw :)
Şu kasaya ölümüne hastayimda sagda solda hep konusulan acayip sorunlu oldugu.bunlari duyunca soguyorum.hizlanmaya bak maşalllahh !
otomatikleri 4 vites diye biliyorum bende ?
Doğrudur,otomatikler 4 ileri,Manuel modlu yani steptronik ler 5 ileri.96 ya kadar otomatik,97 den itibaren steptronik.
Bu araba hiç kıtlık görmemiş belli maşallah :)
Maşallah kardeşim. :) Accord 2.4 kullanmıştım onunda 4 . vites benzerdi. :) İzmirdeysen ayarlayalım bir şeyler. :D
yok izmirde değilim Riza
Beyler, araç 2000 model steptronic,manuel modda 5 ileri olan vitese sahip.
5.e atınca ne oluyor 300 oluyodur heralde :D
ee ne oldu you tube gene kapanmış video yu acamıyorum
bunun 6 ilerisi f16ya üç korna çalar:) maşallah
videoda bi yanlışlık yok. Benim A6 da 5 ileri ama 4. viteste 250 görüyor manual modda. Genelde son vites ekonomi amaclı. Volvo S70 T5 4 ileri ama o da overdrive mesela. Hızlanmaya gelince 4 litre motordan daha az bi performans mı bekliodunuz anlamadım. Hacim farkı.Hayat 200 de bitmio maalesef.
Bu ani 1 kere yaşamıştim hersey gördüğünüz gibi :)maşallah
bence çok normal. biz vteclere alıştığımız için hayat 200 de kesilir sanıyoruz ama öyle değil:) aynı kasanın 7.50i'si var dayımda. inanılmaz bir güç
uzun uzun vitesler iyimiş valla
buarada valla benim arabada 5de 190 görüyor 6ya atıyorm 200de kesiyo beyin :D
harika hızlanıyo harbiden . bu kadarını tahmin etmezdim .