güzel geceydi maşallah araçlara.m3 gerçekten şaşırtıcı gidiyor.
Printable View
güzel geceydi maşallah araçlara.m3 gerçekten şaşırtıcı gidiyor.
tm astra & e36 m3 full sokuk 2: tm astra & e36 m3 full sokuk 2 - YouTube
buda diger video disarda oldugum icin videoyu telden yukluyorum biri duzenlerse sevinirim eray bunuda eklermisin ilk sayfaya
Hallettim baskanim
Eyvallah kardesim sen dua et dbs sende yoksa o kaputu sunroof u soker oyle gelirdim :D
Bu arada onerle denememizin videosu yok ama 2. Vitesten basip 220 ye kadar yapisik ikiz gibi gidiyoruz daha sonra kaput ve sunroof unda etkisiyle bi yarim boy one cikti masallah ama bidakine affetmem soluyim :D
Ben sarışın mavi gözlüyüm eray nası yapışık ikiz oluyoruz:D
Dbs de sokukmuydu?
Yılmaz koltuklarla arka bakalit sökük ama hedifimde:) ön bakalitler taban halısı tavan halısı fiber bagaj var
Eray sayesinde typer'ın uzunda m3'ün önüne çıktığına ilk defa şahit oldum..teşekkür ederiz eray bey bize bu deneyimi yaşattınız için:)
şaka bir yana m3 sunrooftan çok kaput yüzüden balon yapıyor bence farın tekini takarsa uzunda yürür.
Dbs'ninde yeni setuptan sonra ilk denemesiydi ufak tefek eksiklikler halledilince daha iyi olacak insallah..
Full sökük derken m3 neler sökük acaba
Bunu nos bastığı gün gibi aşıkar benle denerkende nos basıp geçiyorum havalarına girmişti.
maşallah TM astraya ve ZK m3'e :)
286 lık orjinal halinden baya bir hızlı galba
Hacim var , motor sağlıklı , hafif ,Jokey de iyi böyle yürümesi normal bence :D
Sinan Maşşallah Astrana .Daha çok hızlanır ümidindeyim.Leventinde ellerine sağlık . M3 e de maşşallah kazasız belasız keyifli roller dileklerimle .
Nereye sakladı acaba :D:D:D
http://www.streetsports.com/photo/ve...%20console.jpg
http://i847.photobucket.com/albums/a...psdff6133a.jpg
Yav doktor :D yapma şöle şeyler :D
hahaha fotoğraf çok iyi :D
Anlaşıldı arabaya nos bağliycaz :D m5 m6 geçicez susucaksın :D
Ne desem boş bu adama :D
maşallah araçlara keşke 220 240 ları görseydiniz bu arada m3 çok tehlikeli oluyo her geçen gün kazasız belasız gazlamalar
M3 un deparı cok ıyı ama uzun ıcın guc ve aerodınamık takvıyesı şart:) kanat far vs... yoksa emrenın dedıgı gıbı bılınen dogruları unutcaz:P
Tişikkir idirimmm zübiş :D
olm eray cidden kaç kilo söktün olm m3 den yazık diil mi nan. İki arabayada maşallah. Güzel olmuş denemeler.
Geçilince yazık olmuyo söküncemi yazıl oluyo :D napim ppr kaan egzantrik portpolish i bedavaya yaptıda bizmi yaptırmadık :D fakir işi modifye bukadar
Masallah kankacim bu sefer olmus sanirsam:)
Maşallah eray aynalarıda orjınal taksan dahada hızlancaksın:)
Eyv reyiz hediye kabulümdür :D