Anılarla derleme ve birazda nelere dikkat etmeli temalı videom
Peugeot 306 GTi | Alınır mı ? Anılarım. Nasıl Aldım. Nerelere Gittim. Ortaya Karışık - YouTube
gece canı sıkılanlar için
PROJEM - 4 | Peugeot 306 GTi | Sanayiye Gittik - YouTube
Eski rolling muhabbetleri zamanının güzel günlerini andığımız bir video ve bir yandan da yeni aldığım Beyaz 306 GTi'ı liftte inceledik.
akşam izlencesi 1 saatinizi ayırın
PROJEM - 4 | Peugeot 306 GTi | Sanayiye Gittik - YouTube
oğlumun kanalındaki m3 videosunu izleyebilirsiniz
FUTMOBİL | BMW E92 M3 TEST SON ATMOSFERİK M | KULAKLARINIZIN PASI SİLİNECEK | SON HIZ VE DRİFT - YouTube
Abi bunada yorum yapmıştımgörmedin galiba yorumu
D Ben çok memnun kaldım videolarından keyifli ve samimi olmuş zaten youtube da belirtmiştim. Tek söyleyebileceğim şey seri halinde dizi olarak yaptığın videoların biraz daha uzun olması lazım ilk 3 video son videoya göre kısaydı diğer videolarda 20 - 30 dakika bandında olsa ara ara 4. video gibi 1 saat ya da 50 dakikalık videolar gelse mükemmel olur. ondan öte beyaz oğlanın konusunu burada ne zaman açacaksın
𝕮𝖔𝖓𝖘𝖙𝖆𝖓𝖙 𝖈𝖍𝖎𝖑𝖑 𝖉𝖊𝖊𝖕 𝖎𝖓𝖘𝖎𝖉𝖊
Buna otobanda denk gelmemek lazım. 2 sene önce Bursa'dan dönerken biraz tempolu sürüyordum, sol şeritte bir Tesla gördüm ama o benim gelişimi sallamadı bende sellektör yaptım hay yapmaz olaydım![]()
![]()
Sanki ben durdum herif devam etti. Sanki adam koşu bandında en yüksek hızı denedi. Anlatılmaz yaşanır. Tek dezavantajı hiç ses çıkmaması. Ne bileyim o an yapay da olsa bir kükreme sesi çıksa çok güzel olur.
Komşuda elektrikli mini var, önümden geçerken kendimi bir an metro veya tren bekleyen yolcu gibi hissediyorum. Rayların bağlantı noktalarında çıkan ses de olsa tam olacak. Küçük bir tren geçip gitti hissi verir![]()
![]()
Bunda hafiften bir yapay ses var acilip kapanabiliyorhatta sokak arasindayken ses aciksa insanlar sesi yadirgayip ne geliyor diye istemsizce kafalari geri ceviriyor. Ama madem hoparloru yaptilar 3-4 farkli ses eklemelerini beklerdim
Beyler abanırmısınız beğeniye PEUGEOT TÜRKİYE ye bilendim
ServiceBox Nedir ? Parca Nasıl Bakılır Hangi Parcalar Uretimden Kalmış ? | Peugeot 306 Gti - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)