masallah araclar guzel yurumus
Printable View
masallah araclar guzel yurumus
Hayır gerek yok tabiki, tekrar söylüyorum rahatsız olduğum tek şey araçlardaki kişi sayısını belirtmemeniz, hakverirsinki stepnenin bile birşeyleri değiştirdiği torksuz araçlarda, 1kişi çok şeyi değiştiriyor.
Benim kornalara, yola, ona buna bi lafım yok maşallah ve tamamdır dedim zaten.
Yanlış anlama sen belki çok uğraşmıyosun ve umrundada değil ama ben çok uğraşıyoruz 109hp lik arabayı böyle yürütmek için. o nedenle bu videoların senin için önemi olmasada benim için var :)
Bu arada piston hariç herşey var diyen arkadaşıda merak ettim.
Bu arada biz deneme yaparken yanaşan sizdiniz demişsin, o gece 4 kapı 1.8T A3, Astra GSI, Corsa A Turbo, Mazda 3 T, A4 quat, Calibra T, Calibra ve tüm corsalar beraberdik. yani yolda gariban gariban giderken sana yanaşıp bi deneyelimmi demedim, aynı ayarda olduğunu düşünüp keyifli olacağını düşündüğüm için sana yanaştım :)
tamam sıkıntı yok o veya bu sekilde denk geldik denedik,geçtik-geçildik ölüm yok ucunda :)
o gün zaten biz tamamen dalgasına çıktık hatta paramız yoktu benzin almak icin arkadaslarimizdan borc aldik :)
tekrar deneriz sorun yok hem bu sefer tanışmış oluruz
Deneyen bütün araçlara Maşallah knka Rc'ye ayrı maşallah duruşu-gidişi çok iyi kazasız belasıZ inşallah...
eyvallah geceden yana hiçbi şikayet yok zaten, güzeldi yani. Çok çirkef adamlar var yolda işgüzarlık yapan. iş arabaları yürütmekten çıkıyo hileye geçiyo. zaten arabaları kasmayı bırakmış ..nelik peşinde koşuyolar. Öyle adamları herkez biliyo kendileri farkında olmasalarda.
memnun oldum haberleşiriz yine. Bizimde bakırkoy tarafına bi iadei ziyaretimiz var olmadı organize olur hepberaber buluşuruz
kusura bakma o zaman abı ben hiç görmedım sızı o yuzden
buraya geldıgınızde mutlaka beklerım sadece denemek ıcın degıl cay kahve ıcmeyede beklerım :icon_tup:
tesekkurler kanka bizde bılmıyoduk ne kadar gıdıcegını iyi oldu bızım ıcınde :)
maşallah araçlara.
yazılım filre egzos, rc yi gerçekten çok değiştiriyor. kısayı da taktın mı tamamdır sana :)
ohoo senin jantlar duruyor mu denerken:D öküz gibi la onlar 4 tane sac tak 15inç zaten cok değişicek kardeşim. ulan ne işin var rollingle senin işin değil bu, öküz gibi ağır bide 17inç jantlarla denemye gidiyo adam:D
mesutcum videolar koyulmadan neden sorulmuyo ve koydukıtan sonra silelim isterseniz diye bişey olamas ;) ki ben astra için konuşuyorum kendimde ordaydım gsı seni geçiyo :p ki bi kerede denenmedi 2 kere denendi videoları ya tam ve net görüntüler koyun hep beraber izliyek makaramızı yapak yada hiç koymayın :p gsı sahibi arkadaşımdır
GSI DA F/E VAR (sadece arka koltuk sökülü) bilgi amaçlıı ;)
Videomu niye habersiz sildiniz anlamadim. Go pro hd cekim yaptigi icin bi videoyu 3 saate derleyebiliyorum. Biyle keyfe keder sikinecekse Bir daha cek desenizde cekmem.
Bu arada videodaki arkadaşlar araçları hakkında bilgi verirse seviniriz. Ben corsa nın orjinalde nasıl bir teknik özelliğe (hp, tork, kg) sahip olduğunu bilmediğimden şaşırdım şimdi. Ciddi iyi gidiyor teknik verisine göre. Her iki aracada tekrardan maşallah.
Sanirim bu hafta deneme olmasi zor gibi gozukuyor hava yagmurlu bu arada tum araclara maasallah bi benim videolarim yok o kadar denedik herkezle :)