orhan kardeşimi tebrik ediyorum yazılımı yapan korhan abimi ve yüreğir tekeli yi tebrik ediyorum.10 saniye gitti ama çok daha altına düşebilecek bir araç.yarıştan 4 saat önce hazırlanan araçla 10 saniye gidildi.darısı düşük 9 lara.
Printable View
orhan kardeşimi tebrik ediyorum yazılımı yapan korhan abimi ve yüreğir tekeli yi tebrik ediyorum.10 saniye gitti ama çok daha altına düşebilecek bir araç.yarıştan 4 saat önce hazırlanan araçla 10 saniye gidildi.darısı düşük 9 lara.
Yay gibi masallah. Insallah daha iyi sureler alrsiniz
Kaliteli araç maşallah
gercekten muhtesem olmus emegı gecen herkesın ellerıne saglık
:icon_tup:
Sürücü 90 kg olsa araç bu haliyle 1260kg çeker normal gc8 den bile ağor. Hafifletilmii gc8 daha iş görecektir
Büyük başarı tebrikler
Araç çok güzel gidiyor maşallah.
söylemek istediğim tek şey. allah yollarınızı ayırmasın harika bi ekipsiniz, gerisi kendiliğinden gelir zaten :icon_tup:
subaru = TORK GARAJ :)
garajda emegi gecen herkezin eline saglik guzel sure yapti ama orhan gul un bir lafi vardi. DAHA VAR DAHA VAR :) tebrikler Tork Garaj
Hakan Orhan ve Korhan kardeşlerimin ellerine emeklerine sağlık her zamanki gibi harika bir araba olmuş. daha önü çok açık allahın izniyle.
kazasız belasız.
İzlemesi cok cok keyifli idi guzel sure cikardi emeginize saglik madem petlas sponsor drag icin bir lastik olayina el atsin arac ta farkli marklar vardi lastik olarak hem Turkiye de uretilmiyecek lastik degil slipler talepte yogun olur
araba orhanla beraber dolu start noktasinda 1350kg idi bu yarista.
hafif araba hizli araba degildir, gc8 de yaptik sti da wrxte hatta bos gc8 kasamiz duruyor, bu kasayi secmemizin bir sebebi vardir illaki, pratikle teorik bazi konularda uyusmaz. cok hafif olmak, cok guclu olmak degil yaristaki amac, amac yaris bitirmek, sure cikarmak kirmadan, dokmeden.
herkeze tekrar cok tesekkur ederim iyi dilekler, temenniler icin.
varsa torkun olmasın korkun :)) tork garaj ekibi arı gibiydi hakkıyla gelindi bu süreye missfire olmasa 9.a çok rahat gelirdi
aracı canlı izledim maşallah ok gibi fırlıyor daha iyi süreler bekliyoruz inş
Daha iyi sürelere inşallah. :) Allah utandırmasın.
Bu bilgi bu tecrübeye insana gözü kapalı subaru aldırırsınız :)
Emeklerinize sağlık çok daha iyi süreler gelicek gibi gözükuyor.videoda ayrı bi güzel olmuş arabada .bu legacy izliyence legacy rallide yakaladıgı başarılar geldi aklıma tekrar elerinize sağlık.
Korhan ustam elinize sağlık, seviyorum tork garajı :)