User Tag List

Sayfa 9/11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
196 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Ss f7r - kop 106 gtİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı xxozanxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2007'de o dediğin kaskocu öyle yaptı yapcak bişi yok .Arka torsiyon pahalı diye.Zaten şimdi hepsi maxi megane yürüyeni oldu sıkıntı yok.Sakladığım birşeyde yok..
    Senin nasıl bir hırsız olduğunu herkes biliyor,aracın içinden piston ve diğer parçalarda vardı sen bunları yürüttün.Eline düşen 106'ları nasıl soyup soğana çevirdiğinide izmir biliyor.

Milletin parasında gözün oldugunuda biliyoruz.Çekememezlik yapıp 2008'de benim arabamı boydan boya çizdiğinide..Haddini aşma Ceyhun.
    Bi insana Hırsız demek bu kadar kişinin aktif olduğu bir forumda büyük ithamdır..? Bunu neye dayanarak söylüyorsun? Aracın eski sahibi arkadaşının arabada parçalar vardı demesine dayanarakmı?

Kendi arabam 3 aydan fazla Ceyhunda kaldı dükkandada yattı kullandıda rodajınıda yaptı.. üstündeki tek değişiklik kendi 106 sından söküp hiçbir ücret almadan benim arabama taktığı Sıfır ayarında Sensörler vs. lerdi..

Kaldıki Ceyhunu tanıdığım süre 1 yıl olmamıştır? Ben efsunluyum demek bana farklı davrandığına göre

Böyle ithamlar forum ortamlarında hoş değil... hiç hoş değil...

The_Doctor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyw dostum saolasın aracımda hala senin itb var biliosun aracı nerden neliklerle bu hale getirdiğimi düşün işte senin 205 te küçük gelio diye kullanmadığın itb yi ben aldım ve o itb hala üstünde ufak mufak tok tutuo yani kimse zannetmesinki f7r üzerindeki parçalar taklabilecek en hard en pahalı parçalar aslında en softları bile denebilir şuanki haline parçanın hardından daha çok birbiriyle uyumu her zaman daha önemli oldu benim için

Çekememezlik konusuna gelince ben başarı göstereni tebrik ederim ama karşımdakindende onu beklerim ha bu noktada bi sıkıntı oluyorsa bir artniyet seziyorsam hertürlüde tartışırım kendimi ispatlarım hakkımı ararım kim olursa olsun harcadığım emeği iki yalan dolan lafa yedirmem

aynen öyle en iyisinide yapıyosun taktirde ediyorum hakkını yedirmediğin için ben çekememezlik derken ztn tebrık etmek yerıne çamur atıp tartısma yaratan arkadaslara diyorum ztn acaba cekememezlkmı var dıye ( özellikle bu konu için deyil genel )

arabaya gelince gerçekten çok güzel iş çıkardın f7r lere bakıs acısını degıstırdın herkesın. inşallah dahada hızlanır.

bi günde bizim makinayla deneyelim ortada buluşup bende egzantirik fln da yok
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

Throttle
    Misafir
    Alıntı The_Doctor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

aynen öyle en iyisinide yapıyosun taktirde ediyorum hakkını yedirmediğin için ben çekememezlik derken ztn tebrık etmek yerıne çamur atıp tartısma yaratan arkadaslara diyorum ztn acaba cekememezlkmı var dıye ( özellikle bu konu için deyil genel )

arabaya gelince gerçekten çok güzel iş çıkardın f7r lere bakıs acısını degıstırdın herkesın. inşallah dahada hızlanır.

bi günde bizim makinayla deneyelim ortada buluşup bende egzantirik fln da yok
    aypsın her zaman deneriz araçları denemek için yapmadıkmı ztn ver dip gazı yansın velet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aypsın her zaman deneriz araçları denemek için yapmadıkmı ztn ver dip gazı yansın velet

1 hazıran drag lardan snra haberleselım o zmn bı gece ızmıtte roll yapıcz hondalar fln müsait olursan gelirsin...
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

Throttle
    Misafir
    Alıntı The_Doctor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1 hazıran drag lardan snra haberleselım o zmn bı gece ızmıtte roll yapıcz hondalar fln müsait olursan gelirsin...
    hondalarmı yaw ne dion uçarak gelirim hangi s2000 e typer a sölesek ya işi var yada sen çok geçersin deyip çekiliolar köşeye olmaz böle bari oraya gelek nabalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hondalarmı yaw ne dion uçarak gelirim hangi s2000 e typer a sölesek ya işi var yada sen çok geçersin deyip çekiliolar köşeye olmaz böle bari oraya gelek nabalım
    İzmitte R yoktur sanırım gnlgarage ve hikmet usta herkesle basarlar konuştuk bir gece planlıcaz sende gelirsin o zaman güzel bir gece olur
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ceyhun telefonunu baskasıyla konusmayıp bı acsan ıyı olcak.yoldayım gelıyorum.bıtmıyorkı konusman.

Throttle
    Misafir
    Olur kardesim herturlu uapalim bi org. hikmet abiyi gnl garaji falan biliorum hepsi on numara insanlar her yere gelirim onlar olsun yeterki

Throttle
    Misafir
    ceyhun telefonunu baskasıyla konusmayıp bı acsan ıyı olcak.yoldayım gelıyorum.bıtmıyorkı konusman.
    Abi yapmayin etmeyin sacmalamayin hepiniz izmirden insanlarsiniz konusun anlasin oturup hep yuzyuze bakacak insanlarsiniz rica ediyorum ozan abi

34tt5552 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende arkadasa katılıyorum balıkesırde aracımızı yaptıramadık hıkmet sayesınde CEYHUN abıyı tanıdık ıyıkıde tanımısık kendı aracım 2 ay dıger aracımız ıse yaklasık 4 ay kaldı kendı aracım ıcın konusayım arkadsın dedıgı gıbı kendı cebınden benzınde koymustur Kendı ımkanları ıle parcada takmıstır En ufak parca dahı eksılmemıstır Hatta uzerınden cıkan parcalanmıs hava fılıtresını bıle bana gerı vermıstır.Ustelık balıkesır de harcadıgımız paranın 3 /1 almıstır bızden.Keske senı daha onceden tanısaydık Ceyhun Balkaya ....Suan araba alacagım gozum kapalı teslım edecegım saglam ısının pırı ustalardandır Tasıye ederım herkeze

hikmetcubukcu01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Manken ozanmısın nesin ?
    Tanımam etmem arkadaş neyin peşindesin bilmiyorum ama gerçekten bilip bilmeden hata ediyorsun.burda iki araç yarışmış ve dostane bir deneme olmuş.onur abi aracın eski sahibiydi geçmişe mazi derler güzel bir arkadaşlığımız oldu ve bitti. ikimizin arasındaki bi mevzu bizim onurun şahsına münasır bişey söylememize karşın sen kimsinki? Ikinci ağızdan konuşuyorsun.
    İşine bak arkadaşım daha fazlada sayfayı kirletme...
    Ayrıca kop42 de olan herşey değişti.bunu kafana sok.arabayı yapan kişilere yaptığın itham senin çirkinliğini ortaya koyuyor.araç aldığım günden beri sökülürken takılırken yanındaydım ve hatta aracımın birçok işini kendim hallediyorum.
    Araçtaki olanları çok merak ediyorsan ara Abi'ni sana anlatsın..
    Bu arada onur abiye şimdi hak verdim.arabayı niye satıyon dediğimde bu arabacılık piyasasındaki .......lar yüzünden demişti.başına gelirse anlarsın demişti.şimdi anladım ve hak verdim.
    Lütfen birdaha yazma...
    Drag Service & Dr.Ecu

06 KOP 42

Basit insanlarla uğraşma..!unutma,kartallar sînek avlamaz..

omer_45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim aracida Ceyhun usta yapti.manisada iyi tanirlar adam gibi adamdir.para muhabbetini hic konuşmaz varmis yokmuş sıkıntı etmez.2 ay oldu taniyali keşke önceden tanisaymisim.işçiliğini soylememe bile gerek yok zaten.*

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir aq mun arabası yüzünden gereksiz tartışma yağmayın gençler... hepiniz emek harcadınız güzel şeyler yapıyorsunuz. Forum adabı gereği buraya yazmayın. Kavgada etmeyin.

Sıkıntınız var önceden belli. Soğuyun birbirinizi kırmayın.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

ErT_ThM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayıptır be kardeşim bu şekkilde konuşman bi esnaf adamın kişiliğine karakterine mekanına *** atman büyük ayıp ve terbiyesizlik......
    Powered and Map by PowerTune
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılımı kim yaptı izmirde bilmiyorum ama yanlış yapılmış çoğu şey.Bunu herkes görebilir..Orjinal Kop'un Drag'larda ne kadar hızlı olduğunu herkes biliyor
    yazılımı inceledinmi nerden biliyorsun yanlış yapıldığını?

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plakalari nedir bu s2000 ve typerlarin?

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KOP ile alakalı birşey soracaktım ama son 3-4 sayfayı görünce olay sakinleşmiş iken ben hararetlendirmeyeyim diye vazgeçtim. Güzel deneme olmuş tebrikler. Ama KOP için diyorum madem ayarın yakıta göre ve yakıtsız durumdaydın bence basmasaydın. Geçmek geçilmek için değil. Avansa dağ dayanmaz yazık günah pistonlara sıfır motora.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

hikmetcubukcu01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KOP ile alakalı birşey soracaktım ama son 3-4 sayfayı görünce olay sakinleşmiş iken ben hararetlendirmeyeyim diye vazgeçtim. Güzel deneme olmuş tebrikler. Ama KOP için diyorum madem ayarın yakıta göre ve yakıtsız durumdaydın bence basmasaydın. Geçmek geçilmek için değil. Avansa dağ dayanmaz yazık günah pistonlara sıfır motora.
    çok haklısın acele ettik.Yakıtın durumuna göre yazılımla basmak daha mantıklıydı.Bakalım komprasör ölçülünce çıkıcak ortaya...
    Drag Service & Dr.Ecu

06 KOP 42

Basit insanlarla uğraşma..!unutma,kartallar sînek avlamaz..

Firattoptas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka sen typer iste ben typer bulurum sana hangi typerlar senin bahsettiğin hondalar
    MK I Turbo Focus
    MK II Turbo Mondeo
    Mapper Bladerk

Special Ford Service & Original Spare Parts & Ford Performance Parts

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)