User Tag List

Sayfa 5/11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
196 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Ss f7r - kop 106 gtİ

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim sayfalar önce demek istediklerimi saolsun ozan daha ayrıntılıca yazmış

Alıntı 35 SU 607 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    . ozan. sen. bence yapamadığın araba hakkında konuş senelerdir girmediği garaj kalmadı. bu arada kop izmire geldiğinden cok cok hızlı sizin burda ayır edemediniz denediz 106 tılar aşırı sökük kop takılı. isterseniz birde komple boşaltalım ne oluyo bi bakalım megan iyi gidyo maşallah kop eski hali 196 hp ise bizim buraya geldiğinde 170 hp lik saxo la denedimizde gecemedi. burda o güzel ceneni yorcana senelerdir var edemediğin her garaja arabanı sokup alamadığın sonuçlara bak bi istersen sonra da akıl vercene arkadası tebrik et
    1- 170lik saxo gectiyse bu araç nası ankaradan gittiği haliyle izmirde 1. oldu onu merak ettim

2-aemden iyi anlayan mesela özgün mesela eski ayarlarını yapan utku selamoğlu gibi biri mıncıklasaydı egzantirigi degismenizede cok gerek kalmazdı

3- o araç baştan başa söküktü zaten 2008 draglarda diskalifiyede edildi hatta hatırlayan vardır, 710 kg geldigi için 800 gelmesi gerekirken orjinal bir 106 gibi bastan basa toplandıysa vidasına kadar helal olsun cok ümitsiz duruyodu cünkü
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

kop u aldımızda ayar ve sayre bir şey yoktu bilmediniz için yorum yapmak istemiyom hikmet araç sahibi yazar gerekeni ankarada cok iddalı dı diyosunuz geçmişe dair rolling video su ? nerde senlerdir hızlı. arabanın motorunu biz söktük ne oldunu cok ii gördük ayar ve sayre aldımız günden beri kendimiz yapıyoz her hangi bi tanınmış yazılım cı deyil. !! eksik yada fazla. araç drg için. yapıldığından borazan boyları cok kısa üstlerde istediğ havayı kesinlikle almıyo okan arkadaşımız da araçta sökük bi yer olursa basmam dedi ! okan bu 52 li arabalar kop gibi takılı olsa. denemelerin sonucu ne olur ? ordan atıp tutuyonuz. takın. megan böyle kalsın bi basın görelim !

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onlari izlemek icin yok yere 10-15 tane arac 5 er tl odedi zaten o açıgı buna say bi zahmet

Yahu alınan servisin karşılığının ödenmesini değil de, alınan hizmetin karşılığının ödenmemesi hakkında soru sordum. Ayrıca sorum da size değildi. Üzerinize alınıp cevap vermeniz ilginç olmuş. Siz de demişsiniz, diğerlerinin yok yere ödediklerini.
    Benim anlamadığım binlerce lira verilip araçlarını yapan kişilerin, gişeye verilecek 3-5 tl'den kaçmaları idi. Bu kadar basit. Karayolları genel müdürlüğünde muhasebeci falan değilim yani, bi denge oluşturmam gerekmiyor.
    Instagram: mutusgarage

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kop 52 li bi araba ile ayni esitlikle soksun denesin bence arada bi fark olmaz eskisini yenisini bilmem suan biraz daha hizli olmasi lazimdi parca listesine gore bu isler kolay isler degil ayar itb boyu sıkıstırma fln filan ince hesaplar zaten herkez yapabilse tum araclar esit gider benim sahsi görüsüm kop un ufak dokunuslara ihtiyaci var
    Ztn okani konusmaya gerek yok tum 106 lari geciyo ya alltan üstten heryerden hizli

SRT59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu alınan servisin karşılığının ödenmesini değil de, alınan hizmetin karşılığının ödenmemesi hakkında soru sordum. Ayrıca sorum da size değildi. Üzerinize alınıp cevap vermeniz ilginç olmuş. Siz de demişsiniz, diğerlerinin yok yere ödediklerini.
    Benim anlamadığım binlerce lira verilip araçlarını yapan kişilerin, gişeye verilecek 3-5 tl'den kaçmaları idi. Bu kadar basit. Karayolları genel müdürlüğünde muhasebeci falan değilim yani, bi denge oluşturmam gerekmiyor.
    Arkadaşım madem karayollarında muhasebeci değilsin böyle bir şey sorarak ortalığı germeye gerek var mı? Bence yok buradaki konun amacı akşam yapılan ve keyif alınan organizasyon. Onun hakkındaki yorumları alalım.
    ///Renault Sport
    ///Oto Metin Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kop u aldımızda ayar ve sayre bir şey yoktu bilmediniz için yorum yapmak istemiyom hikmet araç sahibi yazar gerekeni ankarada cok iddalı dı diyosunuz geçmişe dair rolling video su ? nerde senlerdir hızlı. arabanın motorunu biz söktük ne oldunu cok ii gördük ayar ve sayre aldımız günden beri kendimiz yapıyoz her hangi bi tanınmış yazılım cı deyil. !! eksik yada fazla. araç drg için. yapıldığından borazan boyları cok kısa üstlerde istediğ havayı kesinlikle almıyo okan arkadaşımız da araçta sökük bi yer olursa basmam dedi ! okan bu 52 li arabalar kop gibi takılı olsa. denemelerin sonucu ne olur ? ordan atıp tutuyonuz. takın. megan böyle kalsın bi basın görelim !
    ben neyin noldugnu biliyorum. ferah ol yaz istedigni senden fazlasınıda biliyorumdur hatta

aracın videolarını bana değil onu eski sahibine Onur'a sorucan

biz derken ? söken ve ayar yapan ?

boşuna tanınmıs adamlar degil onlar bosuna demedim orda işten anlayan biri yaparsa diye kendi iyiligniz için dedim. yoksa getir bende yapim sende yaparsın

neyi gördünüz sökülünce anlatında bilelim bari ne yanlıs olmuş bidaha yapmaz kimse .

ben okan basar yada basmaz demiyorum yada sormadım sana dikkat edersen. orjinal hiç bir tarafı sökülmemiş 106 ile aynı derecede toplandımı pardon toplanabildimi diyorum
    1881 - 193

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SRT59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım madem karayollarında muhasebeci değilsin böyle bir şey sorarak ortalığı germeye gerek var mı? Bence yok buradaki konun amacı akşam yapılan ve keyif alınan organizasyon. Onun hakkındaki yorumları alalım.

Sorduğum sorunun ortamı germekle ne lakası var ki?

Ne dedim bu nasıl 106, megane coupe, böylesini ben de koşarak geçerim mi dedim?

Fotoğrafların tekinde gözüme batan durumu belirttim. Forum burası, konu açılıyorsa, yorumlar belirli doğrultuda gelmek zorunda değil.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ozanın yüzünü görsem tanımam etmem kim oldugnu bilmem 2005 den beri burdayım sadeece forumdan biliyorum. tek ortak yanımızda şu konuda sordugmuz soruların aynı olması...

basit sorular sordum surda altı üstü sordugum soruların cevabımı ozanın f7r ına bakmasıylamı gerçekleşcek.

tabi lafı geçiştirip durucaksan ayrı yada cevap vermiceksen söle
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down

Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben neyin noldugnu biliyorum. ferah ol yaz istedigni senden fazlasınıda biliyorumdur hatta

aracın videolarını bana değil onu eski sahibine Onur'a sorucan

biz derken ? söken ve ayar yapan ?

boşuna tanınmıs adamlar degil onlar bosuna demedim orda işten anlayan biri yaparsa diye kendi iyiligniz için dedim. yoksa getir bende yapim sende yaparsın

neyi gördünüz sökülünce anlatında bilelim bari ne yanlıs olmuş bidaha yapmayız.

ben okan basar yada basmaz demiyorum yada sormadım sana dikkat edersen. orjinal hiç bir tarafı sökülmemiş 106 ile aynı derecede toplandımı pardon toplanabildimi diyorum
    haklısın acaba oldumu benim kimseye bişey sormaya ihtiyacım yok çok şükür neyi diyosun ilk olarak eksantirk kepleri farklı olan silindir kapağı sonra taşlanmış biyel kolları not sıkarken kol civataları taşlandığı için. koldan sıyrılıp geldi dökülen kol yatak veya dönen sekman. ? veya kilide geçirilen ayna. bağlı olmayan map bağlı olmayan. nag. veya bağlı olmayan km aklıma gelen sıkınca oil tankı doldurdunu da belirteyim onur abi yeterince masraf etmiş

SRT59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorduğum sorunun ortamı germekle ne lakası var ki?

Ne dedim bu nasıl 106, megane coupe, böylesini ben de koşarak geçerim mi dedim?

Fotoğrafların tekinde gözüme batan durumu belirttim. Forum burası, konu açılıyorsa, yorumlar belirli doğrultuda gelmek zorunda değil.
    Kardeşim, Adamlar Rol yapmış teknik şeylerden konuşuyorlar, Birbirlerini tebrik ediyorlar, ne kadar güzel huzur içinde bir deneme olmuş.
    Bana senin takıldığın konu alınma ama saçma geldi.
    "Ne dedim bu nasıl 106, megane coupe, böylesini ben de koşarak geçerim mi dedim?"
    şu yorumu yapsaydın valla daha iyiydi.
    Kardeşim bu adam ogs sini evde unutmuş olamaz mı? ne yapsın ceza mı yesin?
    Neyse uzatmayalım.
    ///Renault Sport
    ///Oto Metin Garage

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SRT59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim, Adamlar Rol yapmış teknik şeylerden konuşuyorlar, Birbirlerini tebrik ediyorlar, ne kadar güzel huzur içinde bir deneme olmuş.
    Bana senin takıldığın konu alınma ama saçma geldi.
    "Ne dedim bu nasıl 106, megane coupe, böylesini ben de koşarak geçerim mi dedim?"
    şu yorumu yapsaydın valla daha iyiydi.
    Kardeşim bu adam ogs sini evde unutmuş olamaz mı? ne yapsın ceza mı yesin?
    Neyse uzatmayalım.
    OGS arabada olmasa bile plaka kayıtlı olduğundan hesabından düşer, ceza gelmez.

Çekimler adam gibi olsa daha iyi olurmuş ama megane gene şaşırttı bravo
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

Throttle
    Misafir

Arabalarınıza keyif için binlerce lira harcayıp, kuralların çoğunu çiğneyip gazladığınız otoyol için verilecek max. 5 tl bu kadar mı zor geliyor merak ettim.
    Arkadaşım bi gecede sırf denemek için kaç lira benzin yakıoz biz 5 tl nin hesabını yapacak adammıyız makara olsun diye bana sorularak koyuldu o resimde zaten ogs diğer dizel aracımda kaldığı için deneme muhabetine yola çıkarken unutmuşuz her araçtada birer tane ogs hgs var napayım şimdi unuttum diye 100 lira cezamı yiyim hgs ye kayıtlı değil plaka ogs var öyle olsa zaten gizlemezdik zevk olsun diye yapmadık yani bence uzatma bu saçma muhabeti böyle bir deneme konusunda

Throttle
    Misafir
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ztn okani konusmaya gerek yok tum 106 lari geciyo ya alltan üstten heryerden hizli

eyvallah saol kanka

Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çekimler adam gibi olsa daha iyi olurmuş ama megane gene şaşırttı bravo

hele senden bunu duymak aman yarabbi taş yağacak kafamıza taş şaka bi yana saolasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    haklısın acaba oldumu benim kimseye bişey sormaya ihtiyacım yok çok şükür neyi diyosun ilk olarak eksantirk kepleri farklı olan silindir kapağı sonra taşlanmış biyel kolları not sıkarken kol civataları taşlandığı için. koldan sıyrılıp geldi dökülen kol yatak veya dönen sekman. ? veya kilide geçirilen ayna. bağlı olmayan map bağlı olmayan. nag. veya bağlı olmayan km aklıma gelen sıkınca oil tankı doldurdunu da belirteyim onur abi yeterince masraf etmiş
    Onurun 2-3 belki 4 sne once taktığı kilitten omp baskıdan aemden zaten yapcagını yaptı masraf olarak yeterince. sonra bıraktı duruyodu kenarda dogru dürüst kontak basmadı bile.

ozaman nedeiyim araba bozuk gitmeye 1. olmaya programlıymış. siz yapıp düzeltince yavaşlamış kader kısmet rakım
    1881 - 193

Throttle
    Misafir
    Arkadaşlar yaw atışmaya burdan araba kıyaslamaya gerek yok ben zaten gerekeni söyledim.
    Nerdeyse Türkiyenin bütün hızlı 106 larıyla denedim gereken kıyaslamayıda yaptım kop u diğer 106 larla videoya göre kıyaslıyorsanız şunu unutmayın NG hariç diğer 106 lar benle teneke gibi bastı KOP benim isteğim üzerine eşit sökerek denedi benimle o konudada kendisini ayrıca tebrik ederim ben kendi görüşümü hepsiyle deneyen biri olarak (hepsiyle 70-75 civarı bastığım denemeleri kıyas alarak) geçen sayfada yazdım NG den sonra en hızlı 106 bana göre strokersız 1.6 olarakta şuanda en hızlısı diyebilirim. Başka hafifletilmiş yeri varmı onu bilemem ben gece üstünkör baktım adam döşemeleri ve koltukları takmıştı sadece arka bagajı fiber geldi ondanda haberimiz vardı zaten gerisini bilmem maşallah araçlara Trakyadada böyle bir 106 olması ayrıca gurur verici ama Türkiye'nin en hızlı 106 ları bence bir gece toplanıp sıksınlar sonuçları görelim güzel bir gece olur bende cam car olurum ahahahah

hikmetcubukcu01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı xxozanxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazılımı kim yaptı izmirde bilmiyorum ama yanlış yapılmış çoğu şey.Bunu herkes görebilir..Orjinal Kop'un Drag'larda ne kadar hızlı olduğunu herkes biliyor
    Arkadaş sen kimsin???
    Ankara rakımında 197 hp çıkaran arabayı biz gördük.Ankaradan aldığım şeklini en iyi ben bilirim.dünya kadar sorununu çözdük.İçinden çıkanları saymayayım istersen.Miğden bulanmasın.
    Arabaya gelince evet eksiklerimiz var fakat araba yakıtlı ayarda yakıt bulamadığımız için yakıtsız bastık ve araç 11.5 afrlerdeydi dün gece.Egt yi vs vs yi az çok biliyorsan neden geride kaldığını anlayabilmişsindir umarım...
    Drag Service & Dr.Ecu

06 KOP 42

Basit insanlarla uğraşma..!unutma,kartallar sînek avlamaz..

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hele senden bunu duymak aman yarabbi taş yağacak kafamıza taş şaka bi yana saolasın
    Aslan ben ne fanatiklik yaparım ne de kimseye haksızlık. Ne ise o. Ama sen o akdar çok konuşuyorsun ki insanları bıktırıyorsun, haklıyken haksız duruma düşüyorsun.

Geçilirsen oturup keyfini çıkaracaksın ama sakın olmayı öğrenmek lazım ***** meyva veren ağaç taşlanır. Aynı şekilde geçilirsende tebrik edip susacaksın. Uzatmaya neden geçildiğini açıklamaya gerek yok, sen biliyorsan sebebini sana yeter. Yok eğer sana haksızlık yapılıyorsa gene bırak insanlar zaten senin hakkını sana verirler.

Senin en büyük hatan fazla heyecanlısın, geçilirsen eğer günlerce sayfalarca açıklama yapıyrosun lan bi sus geçildin işte bişey olmaz, aynı şekilde eğer geçersende illa istiyosunki karşı taraf gelip abi sen büyüksün desin. Tebrik eden olur, etmeyen olur, iftira atan olur, bahane bulan oluryani olur allah olur lan biz neler neler gördük.

O yüzden az biraz sakin ol zaten gören görüyor senin neler yaptığını

Az bekle ben sana bi şaka yapıcam zaten
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

Throttle
    Misafir
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslan ben ne fanatiklik yaparım ne de kimseye haksızlık. Ne ise o. Ama sen o akdar çok konuşuyorsun ki insanları bıktırıyorsun, haklıyken haksız duruma düşüyorsun.

Geçilirsen oturup keyfini çıkaracaksın ama sakın olmayı öğrenmek lazım ***** meyva veren ağaç taşlanır. Aynı şekilde geçilirsende tebrik edip susacaksın. Uzatmaya neden geçildiğini açıklamaya gerek yok, sen biliyorsan sebebini sana yeter. Yok eğer sana haksızlık yapılıyorsa gene bırak insanlar zaten senin hakkını sana verirler.

Senin en büyük hatan fazla heyecanlısın, geçilirsen eğer günlerce sayfalarca açıklama yapıyrosun lan bi sus geçildin işte bişey olmaz, aynı şekilde eğer geçersende illa istiyosunki karşı taraf gelip abi sen büyüksün desin. Tebrik eden olur, etmeyen olur, iftira atan olur, bahane bulan oluryani olur allah olur lan biz neler neler gördük.

O yüzden az biraz sakin ol zaten gören görüyor senin neler yaptığını

Az bekle ben sana bi şaka yapıcam zaten

eyw abi ben çoğu şeyin farkındayım aslında bazısıda ortama heyecan vermek için yapılan yorumlar beni yakınen tanıyan biliyor forumda yazışmalar karşılıklı olunca farklı tanınıyor insan

Bu arada şakalara ve süprizlere bayılırım

hikmetcubukcu01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yaw atışmaya burdan araba kıyaslamaya gerek yok ben zaten gerekeni söyledim.
    Nerdeyse Türkiyenin bütün hızlı 106 larıyla denedim gereken kıyaslamayıda yaptım kop u diğer 106 larla videoya göre kıyaslıyorsanız şunu unutmayın NG hariç diğer 106 lar benle teneke gibi bastı KOP benim isteğim üzerine eşit sökerek denedi benimle o konudada kendisini ayrıca tebrik ederim ben kendi görüşümü hepsiyle deneyen biri olarak (hepsiyle 70-75 civarı bastığım denemeleri kıyas alarak) geçen sayfada yazdım NG den sonra en hızlı 106 bana göre strokersız 1.6 olarakta şuanda en hızlısı diyebilirim. Başka hafifletilmiş yeri varmı onu bilemem ben gece üstünkör baktım adam döşemeleri ve koltukları takmıştı sadece arka bagajı fiber geldi ondanda haberimiz vardı zaten gerisini bilmem maşallah araçlara Trakyadada böyle bir 106 olması ayrıca gurur verici ama Türkiye'nin en hızlı 106 ları bence bir gece toplanıp sıksınlar sonuçları görelim güzel bir gece olur bende cam car olurum ahahahah
    Okan ayağına sağlık kardeşim aracın da çok güzel yürüyor..Maşşallah.
    Gece güzel deneme oldu.İkimizinde sorunları vardı.Senin Scoop koptu.
    Benim AFR,avans orda bozuntuya vermedim fakat EGT olayını az çok sende farkettin.Arabam yakıtlı ayarda yakıtsız bastım.AFR çok zengindeydi ve avans yüksek geldi.Sırf sözümüzü yemeyelim dostane bir deneme yapalım diye geldik.
    İki aracada maşşallah.Araç hakkında kötü yorum yapan arkadaşlar bir ince ayardan sonra denemelere tam gaz devam
    Drag Service & Dr.Ecu

06 KOP 42

Basit insanlarla uğraşma..!unutma,kartallar sînek avlamaz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)