MK I Turbo Focus
MK II Turbo Mondeo
Mapper Bladerk
Special Ford Service & Original Spare Parts & Ford Performance Parts
@Turboguz54
Sen nerdesin yaa gozmuz yollarda kaldi diger konuda o kadar yazip cizdin bunada el atmazsan gozume uykular girmez
Bu kadar arayi uzatma bidaha![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
Bu adamda ss rs varkende böyleydi. Ss f7rda efsane oluyo. Tanımam etmem ama bi maşallahı çok görmeyin. Helal olsun abi emeklerine pilotajına aracına. Maşallah.
enough ?
maşşallah maşşallah güzel denemeler.
okan kameralar hazır demiştin. ben tost makinesinden başka birşey göremedim?
o nası çekim![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
oncelikle iki araca, emege saglik...basarilar..
--
Izmitte R coktur.. ama bizde yoktur.. cikar basariz burak kardesim..
yorumun icin tskkrler...
yorumun icin tskkrler
Kardesim oncelikle basarini gormekteyim tebrikler.izmit cok uzun bir yol senin icin.bence degmez.biz zaten geliyoruz o taraflara.ama illaki gelirim diyosanda basimiz ustunde yeri var gelenin.cikar basariz..
saolasin.
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
Kardesim bos bos konusucam ama senin anladıgın dilde konusucam.
2001 yılında sıfır 106 ya biniyordum ben ehliyetim yoktu daha.en basit ornegi Millet 106 nın ne oldugunu bilmiyorken kapak actırıyordum ben hızlanabilmek icin.anlatmak istediğim hic bi zaman tekim kralım oyum buyum havalarına girmedim gerekte yok.saygıyı hakeden herkese saygı duyarım.
Hee bide 180 den sonra type r geciyor normal deyip abilerini kucuk dusurme
Hadi tatlı ruyalar sana
uzun zman sonra ilk defa 106 nın içinde oldugu roll konusunda araç sahipleri tabiri caizse seviserek denemişler ve makara muhabbet ediorlar..... 2 arac sahibinede maşallah... allah bozmasın....
nls sana gelince
sonuclar ortada ve net....
nerde yaptırıyordun arabayı bakkaldamı![]()
![]()
Offf bi bitin artik yaa bozuk musluk gibi 5 dk da bir damliyosunuz yemin ediyorum.
saol kardeşim boşver onların tebriğine maşallahınakalmadım ben onlardan böyle birşey beklemek saçmalık beklemıorumda zaten var öle 3-5 insan forumda yaptıkları tek şey boş muhabet konu dağıtmak reklam yapmak başka dertleri yok tekrardan tşk ss rs i de özlemedim deil bunu satarsamda cok ozlicem biliorum
mapperıımmm napimm sen elindeki goproyu verdin çek dedinde biz hayırmı dedikfakirliğin gözü kör olsun
gerçi çekende iphone 5 ama oda çare olmuo demekki
yeterki sen yazık et kanka![]()
![]()
Neyse artık ceyhunla akşam buluştuk ortak arkadaşlarımızla beraber orta yol bulundu.Ne olduysa geride kaldı.
Sevindik abi olmasi gerekende buydu
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
Tebrikler hikmet abi maşallah çok keyifli bir deneme olmuş,sorunların çözülerek ve ufak dokunuşlarla 'kop'un çok daha iyi olcağına eminim , f7r da güzel yürümüş dosthane bir deneme olmuş her iki tarafada maşallah ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)