2 side vti değil, 2 side vtec motoru biri dohc diğeri sohc. vti gerektiği gibi gitmemiş. sohc gideceği kadar gitmiş.
2 side vti değil, 2 side vtec motoru biri dohc diğeri sohc. vti gerektiği gibi gitmemiş. sohc gideceği kadar gitmiş.
Failure is not an option.
bence normal sonuç.vti normal yürümüş 17 janta göre, eg bence 950 den daha hafiftir sohc vtec makinayla gayet yeterli hızlanmış. iki aracada tebrikler...
işin için de crx 3-4 vargayet normal bir netice
bu arada minks demiş bencede bi turbo kit direk type-r + s2k katagorisi
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
1.5 soch da vti diye geçiyo ama motor d serisi
piston egz online yazılım sonucu durumlar çok değişirama chiplemek biraz sinir bozabilir gerçi selçuk onu da halleder
![]()
ECUTECH İstanbul
Özgür benim arabanın nasıl gittiğini zaten bu sitede görenler bilenler yeterince mevcut kanka.Gitmemiş diyenlerde biliyor nasıl gittiğini.
Ben ilk denemede katofa soktum arabayı shift light ı çok ileri aldığımdan mütevellitgeç yandı aaaa çart çıtkı selçuk.
Zaten adam gibi deneyemedik hepi topu 2 yarım video 3. viteste hep araç çıktı önümüze. 2 tam video birinin sonundada yine sol şeritte görülceği üzere benim şeritte siyah bi araç gidiyor.
Ancak şunu diyebilirim vti la beraber yürüyor daha ötesi yok. Benim biraz hafifletip jant çapını ufaltmam lazım o ayrı konu.
1.6 ies turbo ile yürüdüm 7 - 8 boyu vardı rahat Ercan biliyor onun arkadaşı idi. Demek sen turbo yapsan bırak 7-8 i 30 40 boy önde gideceksin.
evet vti mış öğrenmiş oldukherkes sonuçtan memnun olduğuna göre bana birşey düşmez
BENCE aynı setuplardaki ek-vti 15 jantlı boş bagajlı geçer dediğim bu
tebrikler.
Failure is not an option.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)