Tabii tartışmaya gerek yok.Haklısınız aracımdan çok memnunum şu anda.
Bu arada 3.0Tdi o kadar süratli arabalar değil.Müsait bir zamanda hızlanma videosunu koyarım hatta youtube bir sürü var.
Printable View
Tabii tartışmaya gerek yok.Haklısınız aracımdan çok memnunum şu anda.
Bu arada 3.0Tdi o kadar süratli arabalar değil.Müsait bir zamanda hızlanma videosunu koyarım hatta youtube bir sürü var.
aracın cok guzel hızlanıyor ama ortada bı gercek varki 3.0 tdi uzunda 2.0 tdci ye hardcore yapar :)
aracınıza maşşallah :) öncelikle ben bahsedilen araçların geçilebileceği kanısındayım çünkü bütün Fordlar arap atı gibidir sonradan açılır ayrıca bir 5.25 veya 3.0 audı de o kadar hızlı arabalar değildir 3.0 audının vtecten 7 8 boy yediğini gördükten sonra fordunda geçebileceğine inanıyorum :)
bu da çok abartılan 3.0 audinin hazin sonu :)
Honda'ya Artistlik Yapan Audi A8'in Dramı (Drag) - YouTube
Hocam burda hangi arabanın ne kadar ivmeleneceğini herkes az çok bilir ve 1500 kg 170 beygir bi arabanında bu şekilde yurumeceğini herkes biliyordur konunun altına yaZmadıklarına bakma sen
Yol bariz bi şekilde eğimli :) aksini iddia ediyosan yol da az eğim var veya yok diyosan senin rakibin fn2 typer lar :) kolay gelsin
Teknik verilerini bilmem ama arkadasimin 525 ile denemistik
200e kadar hangimiz once bastiysa yarim boy fark oluyor
Emin misiniz diger araclarin sizle yurudugune ?
bahsettiğiniz yolda eğim var.askeriyenin onündeki ışıklardan villaların başladığı yere kadar.çok fazla değil eğim ama genede videoda sizi 1 sn hızlı göstermiştir rahat :) bu arada o yolda %80 radar oluyor şanslıymışsınız dikkat edin.üstte yorum yazan arkadaş attığın videoda 1200kg vti bilmem kaç ton 3.0 tdi "a8" geçiyor.bırakta geçsin istersen.
arac sahıbını tanımam etmemde bu kdr ustune gıtmye gerek yok arabası mondeo degıl 1.4 cıvıc olsaydı bırsuru hondacı saksaksı supra muamelsı yapardı yolda egım varsa bılemem ama 2.0 140 hp mondeo kullandım stok motor olmasna ragmen cok ıı gııdyrdu . bu ıslemlerden snrada baya ı gıder . 3.0 tdi la gtmesı zor 3.20 dızel belkı oda son hız 3.20 dızel fena gecer
Yazılımı e90 ım var stock 184 lük benimkisi yolun düşerse istanbula deneyelim. Kadran yanıltabilir ancak stok 320d den yavaş bu araba..
aracınıza maşallah geçtiğiniz 320d kaç modeldi ? :) 163 lük se geçebilirsiniz bence. kazasız belasız..
arkadaşlar biraz mantıklı düşünün isterseniz.3,0 tdi derken sanki 1,6 tdi den bahsediyorsunuz.yorumu yapan arkadaşlar 3,0 tdi sürdünüzmü ? nasıl gittiğinden haberiniz varmı.? 250 hp 500 nm güçten bahsediyoruz.3,0 tdi bu aracın içinden geçer ..
hadi geçtim bunları standart 1,9 tdi yap yazılımı dene bakalım ne olacak sonra 3,0 tdi den bahsedin..
Yav anlamıyorum diğer araçlarımızdan bir tanesi 3.0TDI daha bugün denedik basbayağı 50-150 roll da.2 adım öndeydi mondeo yaklaşık.A6 tamamen standard.Uzun yolda tabiki gerisinde kalır hacimden dolayı.
Niye yalan söyleyeyim.Konuyu açtığıma pişman oldum resmen.
Ayrıca 3.0TDI 225hp ve 450NM tork.(2006 model)
2006 model diye özellikle belirttim bir baksaydın görürdün arkadaşım.
3.0 tdi yi :) falan bilmemde , araç harika yürüyor , maşallah.
50 150 mondeo zaten gecer 3.0 tdı yı 150 den sonrada audı gecer zaten orda hemfıkırız sanırım :)
nasıl yok öyle bir dünya abi yapmayın etmeyin ya niye küçümsüyosunuz ki fordu hiç mondeounun herhangibir modelini kullanıdınız mı ayrıca mondeolar ortalama olarak 1300 kilo araçlar audiyi bu bağlamda geçmesi çokta zor bir durum değil tabiki 160 gibi 200 gibi üst süratlara gelindiğinde audi hacim farkını orataya koyar ama LÜTFEN abartbayın arifgokcen abi yalan söyliycek değilya geçtim diyosa geçmiştir yani bu arada vti 1200 kilo ama belirttiğim gibi mondeo grubunun ortalama ağırlıkları o civar yeni mondeolar nedir bilgim yok ama durum bundan ibaret bırakında mondeo yüksek süratlere kadar geçsin audının içinden piyasada bulunmuyor diye arabayı yavana atmayın lütfen ;)