kardeş senin bizimle bi sorunun mu var? varsa bi derdin paylaş?
senin aklına ihtiyacı yok Kamerin.artı bizim aramızda geçme geçilme muhabbeti her zaman yapılır,kimse kimseye darılmaz,bozulmaz.bu ortamda herkes geçerde geçilirde.uzakdan klavyeden konuşmakla olmuyor bu işler.biz hergün beraberiz bu insanlarla."Seviyeli,dürüst" arkadaşsan yazdıklarına dikkat et![]()
Fırat mertcanın ortandam herhangi bir kişiye laf ettiğini sanmıyorum. Gizli karakterler çıkar ya bazen kanka ayağı g. ayağı lafına uygun olurlar onu kastetti. Meclisten dışarı.
egzosdan Osman abi yoksa bi sorunu yok arabanın.son susturucu fazla sıkıyor ondanda kurtulcak kamer en kısa zamanda
valla dostum 3 seendır vtec kullanıyorum
3 sene ıcındede atmosferık sekılde edındıgım tecrubelere dayanarak kamer e yardım etemeye caslıyordum.... ıyı pekı bundan sonra yardım etmem sorun degıl
magdem sız daha ıy ıbılıosunuz daha ıyısını yapıosunuz
bekleyelım gorelım
kım daha ıyısını yapacagını kardesım benım.....
bız oyle 3-5 lıra harcayıp vıdeo koyan tıplerden degılım yakında gorursun oke?
beyler ortami germeye gerek yok herkes kendi butcesine ve imkanlarina gore bisiler yapiyor ve bunlari da paylasmak istiyor gayet dogal..arkadaslar arasinda olur boyle seyler bu isin sonu yok![]()
eee mersinli ile denemişsin ve burdakinleri böyle yansıtıyorsun başkalarının ağızı laf yapıyor hiç sevmem
anasını satayım kıçı kırık bi sı ile ne araba gelse denedik geçme geçilmeyi dert etmedik siz en ufak hatayı dağ gibi büyütüyorsunuz sonra buda milleti konuşturuyorsunuz adam bizi tanımaz hakkımızda yorum yaptırıyorsun ayıp sana
son lafını burda değil sana söyleyecem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)