User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
65 sonuçtan 58 ile 65 arası

Konu: ks vtec vs civic si vs frt vtı

FIR@T
    Misafir
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla dostum 3 seendır vtec kullanıyorum
    3 sene ıcındede atmosferık sekılde edındıgım tecrubelere dayanarak kamer e yardım etemeye caslıyordum.... ıyı pekı bundan sonra yardım etmem sorun degıl
    magdem sız daha ıy ıbılıosunuz daha ıyısını yapıosunuz
    bekleyelım gorelım
    kım daha ıyısını yapacagını kardesım benım.....

bız oyle 3-5 lıra harcayıp vıdeo koyan tıplerden degılım yakında gorursun oke?
    bende 4 yıldır vtec kullanıyorum ne farkeder? ayrıca sana yardım et etme diyen oldumu kamere? yazdıklarına yorumlarına dikkat et insanların üstüne alınmayacağı şeyler yaz.burası paylaşım sitesi insanlar hem fikir alışverişinde hemde malzeme alışverişi içindeler. senin derdin insanlara sataşmak ise rahat ol çok güzel sataşırız insanlara ama burada değil.bu forumu kirletmene gerek yok. laf sokacaksan yazma daha iyi.dediğim gibi klavyeden olmaz bu işler
    son olarak, gene dayanamayıp bişiler sokuşturmuşsun

bız oyle 3-5 lıra harcayıp vıdeo koyan tıplerden degılım yakında gorursun oke?

çok güldüm bu lafına,BİZ KOYARIZ ASLANIM,her türlü koyarız

metin01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya kamer ben ne diyom sen ne diyorsun sırf kardeşim sana saygısızlık yaptığı için siteden bir yöneticiye rica ettim banlattım.insanların yorumu engellemen önemli değil bizi nasıl yansıttığın önemli başkalarına laf yaptırma eğlendik güldük bitti ben hergün fırata söylüyorum boy boy sok... diye ama adam alınmıyor hatta gülüyor takılıyor biliyor şaka olduğunu yüz yüze konuşmak daha iyi olurdu burda yazarım başkalarına ağır gelir anlamışsındır umarım

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım abı tamam ozur dılerım

escape
    Misafir
    mertcan arkadaşm sen holding sahibi flnmısın sanane milletin 3 lirasından 5 lirasından sen kendi işine bak yiyorsa sende çık çevrendeki arkadaşlarınla varsa tabi yakında kim ne görecek 3 senedir bi vida taktınmı arabaya acaba insanları tanımadan olayları bilip bilmeden öle kafana göre yorum yazma akıllı ol...kamer sende insanları yanlış yönlendirme yarıştığın kişiler arkadaşn aranızda şakayla karışık olup biten şeyler bunlar milletin ağzına bal sürmeyin onların işi gücü yok laf beklesinlerrrr.........icraat yok yorum bollllll

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben o nıyetle yazmamıstım ama bı turlu kotu nıyetlı olmadıgımı ınandıramadım kımseyı,neyse ben kımseye kusmedım kımseye darılmadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar beni kimse yanlış anlamasın 3 arabada cok ii benin gözümde ama demek istedigim kullanmadan kullanmaya FARK EDER benim arabada 2 kişi var 3 kişi var mevzusu yapmayalım araba cigerlise parada harcadısan kulllanmayıda biliyosan vtec tepkisini kullanabiliyosan araban idir kamer arkadaşımız 1.4 vardı daha alışma safasında olabilir biz arkadaşız her akşam buluşup makara yapıyoz gercekten bu konuyu bu kadar dallandırmaya gerek yok BİZ DOSTUZ deneriz geçtim gecemedim mevzusu yapılmaması daha ii olur mert can arkadaşımıza gelince dostum makara kakaya döndü sen bizi bize bırak yeter saygılar ii forumlar

akbaba78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kizlar tamam yeter artik susun da bi motorunuz sogusun sanal ortamda birbirinizi kirmayinyuz yuze daha net konusursunuzFirat bu arada ctesi cam lari takiyoruz sendeki ecu yla bi denesek diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Alıntı escape Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mertcan arkadaşm sen holding sahibi flnmısın sanane milletin 3 lirasından 5 lirasından sen kendi işine bak yiyorsa sende çık çevrendeki arkadaşlarınla varsa tabi yakında kim ne görecek 3 senedir bi vida taktınmı arabaya acaba insanları tanımadan olayları bilip bilmeden öle kafana göre yorum yazma akıllı ol...kamer sende insanları yanlış yönlendirme yarıştığın kişiler arkadaşn aranızda şakayla karışık olup biten şeyler bunlar milletin ağzına bal sürmeyin onların işi gücü yok laf beklesinlerrrr.........icraat yok yorum bollllll

katıliyurum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)