evet dışardan ses ciddi anlamda dahada güzel,,,,senimi kırcam abicim en kısa zamanda bi tanede dışardan video çekeriz :) ........
Printable View
hayırlı olsun görkem.allah kaza bela vermesin.
fotosu varmı aracın.
Sesi Cok TatLı vaLLa...HayırLı ugurLu oLsun
Ses çok iyi ama dışarıdan çok daha iyi kazasız belasız görkem :)
tamam canım çekeriz valla :D
hayırlı uğurlu olsun abii :)
kazasız belasız, kısmet olursa kaçıcam herhangi bi tatilde yanına deneriz o zmn neler yapabiliyor bu alet :D
hgt sesi bir başka maşallah
Gayet iyi yakmış.Düzgün bir bakımdan geçtikten sonra daha 290 a fılan iner heralde.
eyvallahh levocum ,,,sen gel bekliyorum ,,,,,
serkan,,evet gerçekten iyi yaktı bu kadarı bile yeterli ama dediğin gibi biraz daha elden geçince biraz daha düzelir heralde.......
ibrahim çok saoll teşekkür ederim,,,,,,,,
Viper yavrusu mübarek:D Ses güzel çıkmış videoda.
Masallah gercekten harika bi sesi var.. Cok yirtici :)
Ses süper maş....
çok teşekkürler arkadaşlar bide dışardan çekicem en kısa zamanda,,,gerçekten sesi için bile dünyaları yakarım :D (benzin açısından ) :D ......................
sesı cok guzel arabanın massallahı var benım arkadasımdada var ama iii gitmiyo sankı senın arabanın devır cevırısı daha iiiiii gibi demekkı bu arabaların gıdısı cok farkedıyo arabadan arabaya yarıs vıdeon olursa daha ıı anlasılır heralde nasıl gıttıgı. kazasız belasız surusler.
çok teşekkürler,,,,,dediğin gibi aslında her arabada olduğu gibi arabadan arabaya fark ediyo ama bravo hgt ler birazda nazlı nazik makinalar onun için fark biraz daha belirgin sanırım,,,,şuan için pek deneme fırsatım olmadı ama banada fena gelmiyo gidişi ama üstündeki parçalara ( filitre ve egzoza ) pekte güvenmiyorum açıkcası istediğim değişiklikleri yapınca daha iyi olcağını düşünüyorum..........