Hakan abi maşallah rur yine göstermiş kendisini 1.4de devrim yaptı
Printable View
Hakan abi maşallah rur yine göstermiş kendisini 1.4de devrim yaptı
hakancığım aracına maşallah
ama şunu idda ediyorum 2 plus bir golf r a tutuna bilme ihtimalin yok diyorum
çünkü 2.0 ve 350 hp bir araç ile
1.4 280 hp diyelim aracına
her iki aracın yan yana yürümesi imkansız diyorum
ortada bir gariplik var
2 plus araç 100 200 9.5 koşar
ve 3 aşağı 5 yukarı hep aynı çıkar...
yarışta 4 vites değişiyor
2 de bastıysanız zaten 4 çeker olan r ok gibi fırlaması gerek...
e sen 200 e kadar golf r arkada kaldığını görüyorum
seninde 11 sn olduğuna göre,nasıl böyle oluyor ?
Teşekkürler Melih iyi dileklerin için , benim araç 285hp idi 3-4 ay önce bu birincisi.
100-200 ok 11 sn desek benim araca golf r da dediğin gibi ankara farklı bir memleket olduğu için 9.5 ben çok zor diyorum ama bu 350hp nin iyi gitmesi gerekiyor burda sana katılıyorum.
Belki meth belki alkol gerekiyor aracına bunu bilmiyorum.
Ama dediğim gibi ortada 3 farklı hp leri ve kğ ları nerdeyse yakın araçla denedim durum bu.
Amacım kimsenin arabasını kötülemek yada yüceltmek değil.
kanka bende aracına 280 hp yazdım
hp çok önemli değil.seni severim bilirsin
ama matematik ortada
350 hp olan bir araç hele birde 2.0 imkansız. olay ankara yada başka biryer önemli değil. ben çıkacak en kötü rakamı yazdım 9.5 i
r da birşeyler var bence
tekrar manşallah
kanka k04 turbo o aralar çok iyi ,birde 2.0 ile kombinesi çok çok iyidir.
senin araç 3.0 motorda atmo ile tabi ki yanyana gitmen çok iyi onda manyak hacim var ama sendede kuvvet ve güç bir arada.
tsi motor teknolojısi inanılmaz. birde senin aracın ayarı çok iyi tutmuş, elleme daha bokunu çıkarma. bırak artık. işin sonu yok. yaptın yapacağını bırak artık
TSI iyi gidiyor o belli ama o Golfte stage 2 + değil o da belli. Bi yerlerinde bir hata var kesin. Reşit stage 2 + le Cuprada 8 saniyelerde koşuyordu hatırladığım kadarı ile.
4 çeker olsun çok önemli değil karşılaştırılan araç 2.0
hacim 600 cc vazla
kg ise turbosu buyuk olan ağırlığı kaldırır
birde r la kaç km hıza kadar gazlamışlar... ? bunuda öylesine merak ediyorum.ne olursa olsun. şöyle bir sonuç çıkıyor ortaya hakanın aracı bu yarışta 100 200 ü 11.8 sn koşsun. r ozaman 12.1 falanmı yani
r ın stok hali 15.9 değilmi
2 plus ile 12.1 çıkıyorsa o r ı yakın bence
Aynı şeyi soylüyoruz aslında, gitmeli ile gider ayrı şeyler.
Stock r 17.5-18.0 civarı
Neyse fazla uzatmayacağım , ben sahibinin dediklerini yazdım illaki varsa bir sorunu halleder inşallah.
Her stage x bu şekilde gidecek diye bir şey de yok , insanlar yoksa o kadar para harcamazdı , plug and play olsaydı beygirler ;)
Bir de orda kimisnde 200 , kimisinde 230 a kadar gazladık.
Sağolasın yorumların için...
Hakan abi tebrik ederim, emeklerinin karsiligini aliyosun, oldukca hizli bi tsi yarattin. Sonuclar gayet makul. Video daki golf r da z4 de 11-13sn civarlarinda 100-200 yaparlar. Ayrica stage 2+ var stage 2+ var 350 ile 425 hp araligindan bahsediyoruz. gt30 la 8 degil 7,0-7,5 araligi goruluyo... Cok daha fazlasida mumkun aslinda ben satmamis olsam yapicaktim:)
Bu linkteki revo golf r stage 2+ Kadran videosuna göre sizce iyimi ? Yoksa daha iyimi olmalı ?
Golf R Revo Stage 2+ - YouTube
Tam 11 sn gibi videodan görünen. Ben sırf yazılım ve egzozla enkada 11.7 sıfıra yakın eğimde de 12 küsür sn görüyosam 2+ golf r'dan daha iyisini beklerim.