bir iki yaptın tamam da bunun yaptığı direk gerizekalılık direk ölmeye gitmek zaten böyle giderse fazla yaşamaz araba iyi toplamış bir savrulsa başkalarının da hayatına kastı olacak
Printable View
bir iki yaptın tamam da bunun yaptığı direk gerizekalılık direk ölmeye gitmek zaten böyle giderse fazla yaşamaz araba iyi toplamış bir savrulsa başkalarının da hayatına kastı olacak
Bu i.bnelerle aynı radyoyu dinliyorum ya ona üzülüyorum :D
Direksiyon sağlam ama gereksiz, bokunu çıkarmış
yazık günah böyle insanlarla aynı oksijeni yakmak cahil cesareti ile yaptığı hareketleri bi halt sanan insanlar yazık...
Fazla Traffic Racer oynamanın zararlarını video gördük :)
ALLAH korumuş başka hiç birşey değil.
Birine vurup yoldan atsa durmazlar basıp kaçarlar.Milletin basını yakacaklar ona yanıyorum.1 kere yaptın 2 kere yaptın hadi 3 kere yaptın ama bişeyin tadını kacırmak bu olsa gerek! Küfür yemekten zevk alıyorlar heralde
Anası belli babası 150
''Kamyona yapışsa keşke'' yorumu yapanların çoğu arabası giderli-hızlı vs. Yorumlara saygı duyarım.
Peki o yorumları yapanlar Cumartesi geceleri Ataşehir'de, Mahmutbey'de, TEM'de ''Roll'' yapmak adına 4-5 araçla tüm şeritleri kapatıp, denemeye başlamak adına 2.vitese çekenler ve 90-100 km arası giden kamyonlara ani fren yaptıranlar değil mi?
Bende yorum yapayım o zaman. Umarım sizde o hızla gelen kamyonların altında kalırsınız.
Bu videoyu savunmuyorum ancak burada sosyal mesaj verip TEM'de trafiğin anasını ağlatınca çok komik görünüyorsunuz. Yapmayın bence. :D
vay anasını ya yazıktır tampon got gote gıdıyor bunları trafıkten men etcan
bu arabayla hiç yapılmayacak hareketler kaldıki o trafikte yapılmayacak hareketler fazla abartmış
bi yere patlayacak bariyer bir yerinden girip ağzından çıkacak hayatının geri kalanını kötürüm olarak geçirecek diye bekledim ama azrail yoğundu heralde göremedi şerefsizleri.
böyle lavukları şikayet edemiyomuyuz ya ismi cismi belli şerefsizin. ben iem e bi not düşeyim bu lavuğu
Öldürmeyen Allah öldürmüyor.
Video altındaki yorumlar efsane :D Bu belliki youtube için çekilmiş şanslı günündeymiş
hiç mi korkmuyosun be bilader vay anasını...
yazık günah ne gerek var ??