Babadan oğula nesil bunlar
Printable View
Babadan oğula nesil bunlar
gün gelir derler rahmetlide iyi makas atıyordu.
Sonra;
E-5 de makas atarken kaza..
TEM'de makas atarken kaza..
Karaktersiz ya bunları ıslatıp ıslatıp zevk için dövecen.
Soc mesg yazcaktim cullanirlar diye yemedi... Direksiyonu fena degil:). Ama temde yapmali yerse yuksek hızda..
Maksat konuya olumlu bisi yazms olmak. Herkes giydirmiş.. Yoksa ii deil tabikide..:)
keşke geberip gitse.
güven abi adamlarda trakyalılık var belli yoksa o kadar isyan yapmaz gavur müziği çalıyor diye :)
videodaki yorumlara çok güldüm ama video düpe düz cahillik olmuş resmen bunu alıp trafik bölege müdürlüğü olarak forumca beraber gondikleyecen hayır maksat polisler bizi kötü zannetmesin bunun gibiler yüzünden :) :) eğitim şart :)
1.05 den sonra kapattım izlemeye gerek yok... umarım birinin canını tehlikeye atmadan akıllanırlar bir şekilde.
Direksiyonu iyi felan değil :)
Aracın arkasını her attırana bu cümle yazılıyor tamamen alakasız
Corsayla normal şerit değiştirsen *** bırakıyor zaten. :) ben bi makas göremedim. Allah akıl fikir versin.
Kemikleriniz un ufak olacak şekilde geberirsiniz umarım
Videoda ne var anlamadım ? Ayrıca niye ana avrat sövuyor her gelen ? masallah hıcbırınız gazlamıyorsunuz breh breh
👏👏👏
Herkes sütten çıkmış ak kaşık kıvamında, valla adamın direksiyon hakimiyeti corsa için gayet güzel corsa stockken gayet oynak bir araba, adam arabasını çözmüş gazlıyor, sosyal mesaj hemen gelmiş ya bi yakınınıza olsa kaza yapsa vs vs. Evet kaza ve birini kaybetmek kötü elbet ama burdan yazmayı bırakın tv dizisi yapsanız değil ansiklopedi çıkarsanız kötü yapmayın diye millet yine yapacak. O kadar radarlar var, kameralar var cezalar milleti durdurmuyor görüyorsunuz işte. Gazlayan gazlıyor.
Aynen aynen bunlar adresimizi bulup evimizde döverlerdi bizi :)
Gazlayan gazlıyor, ölen ölüyor. Ölüm sakatlanma kötü, tabiki tasvip ettiğimden değil ama burda küfür edip beddua edip boşa günaha girenler yolda emekli astsubay gibimi sürüyorlar??
ya bazende garibime gidende bu videoları izleyip deneyipte tüü kaka diyenler iyi makas atamayanlarmış gibi geliyor bana :D:D:D nedense :)
5,16da kamyona girecek sandım.
https://www.youtube.com/watch?v=r60NWfYhle0
Bunuda izlemenizi isterim :D