vts'nin gelmesi değil senden önce bitmesi lazım sorunda burada zaten :) kısa şanzuman, specler vs. ani bu denemeyi kıstas almamak lazım bence ki almıyorsunuzdur da zaten, bu eğlencesine bir deneme olmuş.
Printable View
Valla basligi gorunce ben tutunmussundur diye tahmin ediyodum ancak baya onde gitmissin. Saxonun illaki eksikleri vardir. Onu bunu gectimde sen RS e naptin da boyle ITB li gibi ses aliyon haci :) kimse demiyo mu aga bu nedir :D
ben hep diyom aga bu nedir diye hertürlü hurafe var araba hakkında :D maşallah maşallah iki arabayada
Ankara'da Itb li Saxo 1.6 hacimle en fazla 3-4 boy daha iyi gider , Tic ile daha önce itb li Jj Saxo da denedi , Tic yine öndeydi .. Saxo 1.8 olursa roller değişir tabi :)
Iki aracada maşallah , Berk seninde üslubuna anlayışınada helal olsun kardeşim
neden böyle bir çıkış yaptın anlamadım.
sen 106ları çok merak ediyorsan gel istanbul'a sen dene ITB'li ITB'siz 106larla :)
hem sen demiyor musun istanbul'a gelsem aracım daha iyi gider buradaki rakımdan farkı vs. vs. nerde demişim deme şimdi sakın.
ne zoruna gitti de kızdın anlamadım, düşüncemi söyledim. boş yere tartışmanın anlamı yok. ben ne 106 yapıcam nede ankaraya gelicem, mümkün olmayan şeylerden bahsetmeyelim o yüzden.
BeyleR şahsi muhabbeti bırakın konu BE Saxo vs Tic Rs :)
Diğer arkadaşlar için söylüyorum ;
Tic in son halinin nasıl iyi gittiğini anlamanız için burda atmosferik arabanızla Enkada denemeniz lazım:)