viteslere çalışmama gerek yok daha öncede kullandım orda yarışmıyoruz sadece keyfi amaçlı bi video çektik :D
Printable View
Alper a yazmış ama verdiğin cevaplar mütevazilik içermiyor :) egolar baya yüksek:)
Araba senın yatak senin vites senin bilek senin biz gördüğümüzü söylüyoruz tecrübelerimize dayanarak her gazlama yarış zevkinedir zaten. Daha önce typer kullanmış gibi vites atmıyorsun çünkü. Her yeni typera binen arkadaşlarla yapılan klasik muhabbetler aslında, Rabbim kaza bela vermesin kardeşim.güle güle ağız tadıyla binersin inşallah.
Güzel kardeşim maşallah aracına diyecek birşy yok.Allah kaza bela vermesin
Ama o cevapların ne? sanki bi typer sende var birtek sen kullandın..
Millet cevap veriyorsa senin iyiliğin araçların kondisyonu için yani
değilse ister yak ister kesici kesici gez
Mütevazi cevap verirsen kimse yanlış anlamaz güzel kardeşim ;)
Allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun mermi spec aracın :)
hayırlı olsun kardeşş..kazasız belasız sürüşler.. ilgi ile takip ediyoruz...:)
yanlış anlamayında sizler çocuğu beğenmiyorsunuzda bu adama bunları yazdıran sizlersiniz adam videosunu çekmiş atmış biride çıkıp adam akıllı yorum yapmamış yok yatak sarar yok motoru kucaklarsın yok tc typer mı yok fan typer mı adam video başlığında bu aracın öteki plakalarınımı sormuş ? veya adam ben böyle kullanırsam motorumu kucaklarım mı demiş sonra adam doğal olarak tavrını alıp yazınca yok mütevazi değilsin vs gerek yok böyle şeylere motoruda kucaklarsa yatağıda sardırırsa arabayı 2 yede bölerse parasının kölesi olmayıp keyfini çıkarıyor çok çok 6 bin liraya bakar sıfır motor bırakın adam keyfini sürsün... asilhan yeni aracınada maşallah ok gibi allahım kazadan beladan korusun umarım uzunca bi süre zevkini çıkarır kafana göre binersin
Burasi tecrubeli insanlarla dolu bilgi platformu oldugunu hatirlatiym, birileri uyariyorsa kotu niyetinden degil iyi niyetinden. Herkse teskkur edip devam etmek cok mu zor birsey..
Ferro alacak gücümde var bugatti alacak gücümde bunuda burda herkes bilir mal benim motor benim ister kırarımister yakarım iyi niyetlede gelene allah razı olsun derim eger ama sizin yaptıgınız bilgi vermek paylaşmak degil akıl vermek ozaman sizuzmansınız abi ya bu kadarmı dert oldu yani video atmam bu saatten sonra olumsuz negatif aşşalayıcı sözler yazacaksanız yazmayı izleyin geçin...
maşallah ctr typer'a
Boş teneke cok langırdarmıs , kedi uzanamadigi cigere mindar dermis biz bunlari biliyoruzda bu ortam daha ayikamamis bazi seyleri burda herkes muhendis herkes uzman zaten biz ne biliriz ki ???
TypeR in el kitabi ADANA da gardasim yayincilik tarafindan basiliyor zaten inanmayan arastirir :D
1-2-3-4-5-6 full gas yapsan sayfa kitlenecek masallah..herkes kendine gore sofor herkesin arabasi kendine iyi masallah degip gecmek en mantikli olan..allah kaza bela vermesin sıkıstırma on numara kardesim..
Evliya Celebinin konuyla alakasi yok.Evliya Celebi kimdir.?Ben biliyorum sende bir ogren.Benzetme olmamis.Insanlik olmus derken dogru para pul pesinde olanlar icin dogru ama bununda konuyla alakasi yok.Bakis acimiz cok farkli neyse olabilir herkes ayni seyi dusunmek zorunda degil.Uzatmayalim sen haklisin.
Kardeşim benim burda ki tepkileri konuşmaları kötü algılama ben bile bişeyler söyledi isem senin İnan iğiliğin için zengin paran vardır su bu arabaya binmeyle alakası yok.
Eleştiriye açık olmak güZel birşey aslında karşı cephe almak yerine bilgilenmek daha güZel aslında zaten bu hayatta herkezin bi doğrusu var :) ben yanlışım diyen yok denecek kadar azdır . karşı görüş savunduğunda atışmalar başlar gereksizce konu neolursa olsun:)
Önemli olan sağlıklı sekilde keyif Alman, güle güle bin tekrar
typer olunca arac, millete biseyler oluyor :)...
masallah.
Maşallah özledik CTR'yi :)
Cihaz çok gergin sağlam yürüyor allah kaza bela vermesin tek merak ettiğim neden vtec kullanıcıları sürekli kesicide yürütüyor bu cihazları
Bir dönem çok niyetlendim ep3 için alayım kapalı garajda yatırayım diye ama hangi cihaza el atsam rol den role koşmuş sürekli kesici de yürütülmüş
ufak tefek sürtmelerden dolayı keyfe keder komple boyatılmış !!!!!! cihazlara denk geldim zaten stok hiç bulamadım sahibinden de zaten 1 tane buldum
üzerinde filtre bile yoktu 100k istiyordu sanırım birisi satın aldı ilan 2 gün sonra ilandan kalkmıştı neyse kafa ütüledim kusura bakma :)
okumamışım yazılanları. Buradaki herkes mühendis olmayabilir ama çoğu araba ile uğraşan adam neden sürekli olarak kesici üzerinde gidilmemesi gerektiğini bilir ;haa sorarsan ben mühendisim. Sana neden yatak saracağını madde madde anlatırım ama ne kadarını anlarsın bilemiyorum. Bi de allah aşkına şu kadar param var bu kadar param var istersem bugattiye binerim ayaklarını bırakın. Arabaya 6milyon tl verebilecek adam gidipte Type R alıp sokak arasında kesici üzerinde tepinmez.