MaşAllah gerçekten çok iyi kardeşim.
Allah kaza bela vermesin.
Printable View
MaşAllah gerçekten çok iyi kardeşim.
Allah kaza bela vermesin.
Alper a yazmış ama verdiğin cevaplar mütevazilik içermiyor :) egolar baya yüksek:)
Araba senın yatak senin vites senin bilek senin biz gördüğümüzü söylüyoruz tecrübelerimize dayanarak her gazlama yarış zevkinedir zaten. Daha önce typer kullanmış gibi vites atmıyorsun çünkü. Her yeni typera binen arkadaşlarla yapılan klasik muhabbetler aslında, Rabbim kaza bela vermesin kardeşim.güle güle ağız tadıyla binersin inşallah.
Güzel kardeşim maşallah aracına diyecek birşy yok.Allah kaza bela vermesin
Ama o cevapların ne? sanki bi typer sende var birtek sen kullandın..
Millet cevap veriyorsa senin iyiliğin araçların kondisyonu için yani
değilse ister yak ister kesici kesici gez
Mütevazi cevap verirsen kimse yanlış anlamaz güzel kardeşim ;)
Allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun mermi spec aracın :)
hayırlı olsun kardeşş..kazasız belasız sürüşler.. ilgi ile takip ediyoruz...:)
yanlış anlamayında sizler çocuğu beğenmiyorsunuzda bu adama bunları yazdıran sizlersiniz adam videosunu çekmiş atmış biride çıkıp adam akıllı yorum yapmamış yok yatak sarar yok motoru kucaklarsın yok tc typer mı yok fan typer mı adam video başlığında bu aracın öteki plakalarınımı sormuş ? veya adam ben böyle kullanırsam motorumu kucaklarım mı demiş sonra adam doğal olarak tavrını alıp yazınca yok mütevazi değilsin vs gerek yok böyle şeylere motoruda kucaklarsa yatağıda sardırırsa arabayı 2 yede bölerse parasının kölesi olmayıp keyfini çıkarıyor çok çok 6 bin liraya bakar sıfır motor bırakın adam keyfini sürsün... asilhan yeni aracınada maşallah ok gibi allahım kazadan beladan korusun umarım uzunca bi süre zevkini çıkarır kafana göre binersin
Burasi tecrubeli insanlarla dolu bilgi platformu oldugunu hatirlatiym, birileri uyariyorsa kotu niyetinden degil iyi niyetinden. Herkse teskkur edip devam etmek cok mu zor birsey..
Ferro alacak gücümde var bugatti alacak gücümde bunuda burda herkes bilir mal benim motor benim ister kırarımister yakarım iyi niyetlede gelene allah razı olsun derim eger ama sizin yaptıgınız bilgi vermek paylaşmak degil akıl vermek ozaman sizuzmansınız abi ya bu kadarmı dert oldu yani video atmam bu saatten sonra olumsuz negatif aşşalayıcı sözler yazacaksanız yazmayı izleyin geçin...
maşallah ctr typer'a