ercanerol Nickli Üyeden Alıntı
bak tekrar söylüyorum. gerçekten iyi ekip, gecesini gündüzünü o pistte harcamış iyi bir pilot ve gerçekten çok iyi bir süre var ortada kabul. ama muhtemelen yalnızca slick ile piste atlamış, muhtemelen daha sessiz, muhtemelen daha konforlu, muhtemelen daha uzun ömürlü, muhtemelen daha donanımlı, muhtemelen daha kaliteli malzemelerle donatılmış, en muhtemelen daha iyi koltukları olan, ve yalnızca pist süresi değilde kullanım bakım vb durumlar için muhtemelen daha iyi tasarlanmış bir seri üretim otomobile karşılık, yalnızca amacı pist süresi olan, seri üretimi olamayacak bir pist otomobilinin 4 saniye gibi iyi bir fark olsada bu sürenin 8 dakikalık bir pist için pekte önemli olmadığı bir otomobili karşılaştırmak bir kere saçma. çokta zahmet harcamadan oluşturulacak bir pist aracı muhtemelen daha iyi süre çıkaracaktır. evet önceki rekor başarılıydı fakat bence yinede o otomobil genel olarak çokta başarılı değildi.
aynı pilotun her iki otomobilide aynı pistte test etmesi bile rekoru seat gibi yeni teşvik almış kopya bir firmanın tekrar ele geçirebilmesi için yeterli. hemde seri üretim bir otomobille özel tasarlanmış bir pist aracına karşılık.
honda konusunda da muhabbetler dönüyor. honda uçak üreten bir firma. honda 150den fazla alanda gerçekten liderce faliyet gösteren dünyanın ilk 5 süper şirketi arasındaki bir teknoloji firması. honda yalnızca bir otomobil firması değil. honda diğerlerinin kullandığı teknolojileri çoktaaaan efsaneleştirmiş ekmeğini yemiş ve markalaşmaya ihtiyacı olamayan bir firma. tıpkı bir mercedes gibi bir toyota gibi bir hyundai gibi bir petronas gibi bir general elektrik gibi bir sony gibi bir nippon gibi bir ford gibi bir daimler gibi. Honda dünyaya ilk yapay eli kazandırmış binlerce engeli kaldırmış bir firma. honda sağlık sektörünede enerji sektörünede ciddi yatırım yapan bir firma. bu dünyada teknoloji yarıştırılacaksa eğer bu işi kimse kusura bakmasında ya amerikanlar yapar yada japonlar. diğerleri ancak reklam peşinde koşarlar işte böyle. sizin aşırı besleme ile yapıp reklam amacıyla kullandığınız şeyleri adamlar atmosferik olarak müşterisine sunma peşinde. ki 10 yıldır harbi yatan bir hondayla yarışıp duruyorsunuz.