User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
117 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Renault Mégane R.S. 275 Trophy-R Nürburgring

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok takilmayin surelere..
    Arac surus hissiyati olarak ne veriyor ona bakin. Meganin dahs ii olacagi asikar
    Tayyar filan deniyor. Zamaninin en iyi keyifli fwd lerinden focus rs hamlesini yapmadi daha saygilar..gerci ford motorsports cok kasmiyor sureye
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke bizim olduğu kadar tüm firmalarında ilgilendiği birşey olsa nurburgring rekoruda şov izlesek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten pilot özderedeki yazlığına giden emekli öğretmen kadar iyi biliyor yolları

Ama gerçekten 6:20 deki kurtarma çok soğukkanlı son dakikalar ve bütün pist yalan olurdu..
    yt7

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke bizde de piste giriş çıkışlar daha ulaşılabilir olsa da etse de halamın bıyığı olsa da...
    210 ile adamın döndüğü virajlara bakıyorum hayran hayran 3 oldu izliyorum

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MatraX_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hondacı olrak senden iyi yorum beklenmez zaten.Sen hondane bin kardeşim Renault'un spor aracına binene de binek aracına binene de öyle yorum yapma
    Yav he....
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ercanerol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu marka yarışı değil zaten bu olayda. Sende git bir A aracı al modifiye et ve pistte rekoru kır hemen muhabbet başlar falan firmanın A model aracı pist rekoru kırdı diye. He diyelimki konu markalaşma yarışı olmuş olsun, kimin markalaşmaya çok ihtiyacı varsa gider o pist rekorunu kırmak için çabalar durur yatırımınıda reklamınıda yapar. Sonuç dünyadaki binlerce organizasyon ve binlerce pistten birisinin rekoru ellerinde diye o ruhsuz renaultlar iyi diyemeyiz kimse kızmasın. ama iyi rekor iyi ekipman ve iyi ekip bunuda kabul etmeliyiz.
    Ruhsuz renaultlar ? Hahaha sayınn ercan erol ben anladimki sen kimin eşşeğine binersen onun türküsünü söylüyorsun, bundan 3 ay önce yere göğe sığdıramazdın renault ve renaultsport u renault un markalasmaya ihtiyaci oldugunu sanmiyorum, acaba baska firma kırsa rekoru bu cümleleri kurabilirmiydin ? Tabiki hayır dünya kabullenmiş renault un başarısını siz hala konuşun benim r19 da çok ruhsuzdur kerata renault her kesime hitap ediyor. Tamam renaultcuyum ama kesinlikle clio yu kangoo ya iyi demem mal ortada kalitesiz iş.Ama yok sen 30 bin e araba alıp mercedes kalitesi beklersen bilemem, ne kadar ekmek o kadar köfte
    AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
    İstanbul / Kartal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrekuzdere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Renault'un spor bandının gerçekten çok güçlü olduğunu biliyor ve kabul ediyoruz. Ama nolur Renault binek aracına binenler 2 dakika havalanmasın
    Gördüğüm kadarıyla sende Honda marka "BİNEK" bir araca biniyorsun yaşında genç heyecanlısın hepimiz öyleydik vaktiyle. Halen daha da öyle sayılırız Lakin şu yorumu da bırak senin gibi Honda nın binek aracına binenler değil de spor aracına binenler yapsın be güzel kardeşim he daha hoş olmaz mı?

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PULAT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gördüğüm kadarıyla sende Honda marka "BİNEK" bir araca biniyorsun yaşında genç heyecanlısın hepimiz öyleydik vaktiyle. Halen daha da öyle sayılırız Lakin şu yorumu da bırak senin gibi Honda nın binek aracına binenler değil de spor aracına binenler yapsın be güzel kardeşim he daha hoş olmaz mı?
    Doğru söze ne denir Renault Sport başarısıyla nasıl ki binek reno kullanıcısı seviniyorsa yıllardır K20 ile aracında vtec sistemi olmayan hondacılar vtec vtec diye yırtınırdı. Sadece vti ile ies ve 1.4 is aynı kasada olduğu için herkes aracım vtec tribinde dolaşıyor.. Benim de gönlüm honda der ama başkasını kötüleme aşamasına geçemez..
    Her markanın güzel otomobili var. Otomobil seven marka ayırt etmez güzel araç görünce..
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru söze ne denir Renault Sport başarısıyla nasıl ki binek reno kullanıcısı seviniyorsa yıllardır K20 ile aracında vtec sistemi olmayan hondacılar vtec vtec diye yırtınırdı. Sadece vti ile ies ve 1.4 is aynı kasada olduğu için herkes aracım vtec tribinde dolaşıyor.. Benim de gönlüm honda der ama başkasını kötüleme aşamasına geçemez..
    Her markanın güzel otomobili var. Otomobil seven marka ayırt etmez güzel araç görünce..
    Nokta (.)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Honda'nın binek araçları, Renault'un binek araçlarından daha iyi gibi bir karşılaştırma yaptım mı da siz bunları yazıyorsunuz. Ne yazdığıma bakın ona göre konuşun. Sırf Honda biniyoruz diye hiç bir markayı eleştiremez, hiç bir araç hakkında fikir söyleyemez miyiz? Kesin taraflı ve fanatik yorumlar yaparız biz
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Honda'nın binek araçları, Renault'un binek araçlarından daha iyi gibi bir karşılaştırma yaptım mı da siz bunları yazıyorsunuz. Ne yazdığıma bakın ona göre konuşun. Sırf Honda biniyoruz diye hiç bir markayı eleştiremez, hiç bir araç hakkında fikir söyleyemez miyiz? Kesin taraflı ve fanatik yorumlar yaparız biz
    binek araç kullanıcılarını sırf bindikleri markanın başarısından dolayı sevindikleri için başka bir markanın binek araç kullanıcısı olarak eleştiriyorsunuz bende buna cevaben yazdım. yazdığınıza yine baktım sizde cevaplarıma bakın. marka eleştirmediniz direk kullanıcıları eleştiriyorsunuz ne yazdığınızdan haberiniz yok sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam Renault 1 numara.

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nokta (.)
    bencede

iskbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıllarca anadolunun yükünü taşıyan traktör yollarında banamısın demeyen r 12 lere 10 sene bindim.. şimdide binerim kardeşim.. ve toros la yolda arıza yapmış 1500 tonluk ww cady i 80 km dağ bayır rampa demeden su bile kaynatmadan bi halatla çekerek..sanaii ye kadar bıraktım. ww cady nin sahibi bile şaşırdı.. valla kral araba dedi. renaultun binek otomobillerinin kimsenin beğenmesine gerek yok. biz beğeniyoruz yeter..

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renault'un spor bandının gerçekten çok güçlü olduğunu biliyor ve kabul ediyoruz. Ama nolur Renault binek aracına binenler 2 dakika havalanmasın
    Senin dediğin cümle şuna geliyor Emre.Atıyorum fenerlisin ve fener şampiyon oldu.Fenerde mi oynuyosun,sen mi şampiyon oldun hayır sadece taraftarsın.Havalanma o zaman.Yoksa Renaultun ne sport araçlarını ne de binek araçlarını sevmek zorunda değilsin hatta nefret bile edebilirsin saygı duyarız.Bende sevmem bu arada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu hondacilardan iyi esnaf gormedim mk 8 liralik arabayi 25e cakmayi iyi biliyolar.antalyada kale icinde 2 sene calissalar ulkenin dis borcunu oderiz

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu neydı nerelere gelmiş....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Falmor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin dediğin cümle şuna geliyor Emre.Atıyorum fenerlisin ve fener şampiyon oldu.Fenerde mi oynuyosun,sen mi şampiyon oldun hayır sadece taraftarsın.Havalanma o zaman.Yoksa Renaultun ne sport araçlarını ne de binek araçlarını sevmek zorunda değilsin hatta nefret bile edebilirsin saygı duyarız.Bende sevmem bu arada
    Ben Renault sevmiyorum, ama Megane RS'i gerçekten beğeniyorum. 2. ve 3. sayfada ki yazılarıma bakarsanız zaten anlayacaksınız. Tamam ben dediğimin nereye gittiğini farketmemişim özür dilerim burdan. Ancak Honda marka araç binen insanlara karşıda genel bir ön yargı var, tuhaf.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben passatciyim renoyu destekliyorum ozellikle rs serisini destekliyorum onun disinda megane 1 olsun on numara arac civic neymis. Meg 1 in yaninda. Mesela vtec2 meg 2 den cokmu kalitelide laf yapiyosunuz burda renoculara.su honda fanatigi arkadaslar cidden bi bitmediniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)