cupra ya 4 saniye 8 salise takarı var![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Renault u fena kizdirdilar ve tahtini 4 saniye gibi buyuk bir farkla geri aldi![]()
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Ben cok daha iyi bekliyodum acikcasi. Eski thropyler sadece slickle 8in altina iniyoduustelik yenisi 101kg daha hafif
Fena gitmiş herif çoğu yerde eksiklerimi görmüş oldum sayesinde.zavallı cupra'ya acı bi cevap oldu yine![]()
INFINITE PERFORMANCE
honda kac yapacagini idda ettkiki? renault hunharca indirmis sureyi
Çok başarılı, üstelik aracın devirlenme isteği de müthiş.
Satış rakamları da bu başarısı kadar yüksek olur inşallah.
kızdırmayın küçük enişteyi cupraya 4küsür , 11 trophy ye 13küsür saniye yerleştirmiş
ayrıca aracın kafası nekadar viraj içine girmeye meraklı hemen yerini buluyor![]()
1881 - 193∞
Civic Type R vardi, en hizlisini yapiyoruz diyorlardi, onda durum nedir?
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Pılot cıdden cok ama cok basarılı.Zaten avrupada bu tıp adamlar cok,membagında yetısıyorlar.
Vucudunun bır uzvu gıbı kullanıyor.
Ama bızım Renault-Mais in emınım tikinde bıle degıldır. Hala dızel fluence ve clıo satısı kovalasınlar!
Hala bır cevap gelmedı bana,anca you tube bakıp masturbasyon yaparız. Alıp deneme ımkanımız bu kod kafalılar yuzunden olamıyor....
RS farkı diyelim..İnşallah Mail zevkle izler bu videoyu,hatta yorumları görürde zevke gelir yardımcı olur
Edıcegım TC fıyatını goreyım once. Arada ufak fark olursa ıthal etmem,***** ıthal arac herseyı duzgun olsada satarken cok deger kaybedıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)