maşallah başarılarınızın devamını dilerim kazasız belasız
Printable View
maşallah başarılarınızın devamını dilerim kazasız belasız
Erdicim başarılarının devamını dilerim. Gerçekten çok özel bir aracın var. Özellikle de sesi diğer PD 'lere hiç benzemiyor sana o zaman da söylemiştim.
TEAMPASAOGLU yine kaliteden ödün vermiyor :)
cesaret değil aslında biz arkadaşlar arasında delikanlı işi diyoruz :) ikinci oldu evet şanzıman çok ısındı geçmedi o an vites şuan bir problem yok araçta BMW de Paşaoğlu yapımıdır birincilik ikincilik mevzusu yok ortada bir organizasyon var bu arada BMW sahibi şenol abiyide severim kendisini aklımda 1ncilik 2ncilik gibi bir düşünce olsa kendi ellerimle kendi nosumu bağlamazdım o araca ve daha fazlası var kimseye gram malzeme vermezdim kardeşim neyseki 1 ve 2nci viteslerde patinaj çekmesin diye 1.65 basıyorum 3ncü viteste 2.10 ve nos basıyorum son olarak merak etme aracın kilosunun resminide koyarız kardeşim hiç fibersiz :))
Maşallah abi çok sağlam olmuş arabada video da
Kardesim gercekten guzel bir gundu kazasiz belasiz gittik geldik hep beraber AT'ye diycek soz yok zaten kendini gitgide dahada gelistiriyor Masallah
maşallah güzel yürüyo trde baya arttı dizel araç yükleyenler kazsız belasız
erdicim istanbuldada gördük draglardada gördük kilosuna göre süper gidiyor MAŞALLAH
Masallah erdi guzel yurumus
maşallah emeğinize sağlık..
Maşallah dizel gerçekten üzer. :D
Tebrikler Erdicim.üzme bu kadar diğer dizelcileri :)
dizellere maşallah şaka yapmaya devam ediyorlar..
Çok iyi yürüyo araç maşallah
maşallah kara tren gibi
Maşallah erdi abi nos tüpünü kötü corsamda soğutmasaydım işin yaştı :p