User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
81 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: E46 bmw 3.20 d - Skoda rapid 1.6 tdi

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı utkunoa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasim sacma sapan yaziyorsun sonra ne yazdigini anlamaya calisiyorum ama anladigim kadari ile cevaplayim. x arac 180 hp y arac 155 hp oldugu iddia ediliyor bu roll de. ben diyorumki 180 hp lik arac 135 hp lik yada 155 hp lik araci gecer aktarma kayibi vs girebilmek icin araclarin guclerinin birbirlerine cok yakin olmasi gerek bmw nin polodan daha kotu bir aktarmasi oldugu varsaysak bile sonucun boyle olmamasi gerekli. soyledigim seyde bir anormallik yok ama sanirim anlayisla ilgili bir sorun var. Yani boyle yazarak paylasimda bulunan insanlari bezdirip yazmamasini saglamaktaki amac anlamiyorumki. kilo onemli bir etken kabul 100-200 de 150-180 hp lik araclarda 2-3 boyda oynar ancak burada bahsedilen sey bmw 180 hp en az rapid 135 yada 155 artik herneyse yani kilonun dezavantaji top speed de minimize olur.Tartismaya gerek yok sonuc bence aldatmasin 180 hp lik bmw rapidi gecmesi gerek gecemiyorsa bmw de sorun vardir yada rapid 180 hp dir ...
    Stock 184lük e90 la denendikten sonra fark aynı olursa eyvallah kanka da gerisi yalan bence laftaki beygirler sütçü beygirinden farkı yok şu an için bana göre... Bu arada paşaoğlunun dynosunda ölçülmüş heralde biraz fikir vermiştir kanka sanırım..

Boldenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben samimi olarak arabamın kaç hp olduğunu bilmiyorum. ölçümlere de inanmıyorum. sadece fikir verebilir önce sonra yapıldığında ki tabi dynonun ard arda iki ölçümü aynı sapmayla veya hatasızlıkla yaptığını varsayarsak.
    benden 100-120 kg hafif poloyu (160 hp 400 tork ölçülmüş başka bir firmada) baya baya geçiyorum videosu mevcut. benden 2 kat yakın fazla duman atıyordu. arkadan çekilmiş videoda gayet açık şekilde.
    bmw benden gayet ağır. 120 kg bence çok şey değiştirir 40-45 kph hızdan basıldığında. şanzıman ve aerodinamiyi katmıyorum. polo için konuşuyorum; iki aynı motor, farklı iki yazılım, farklı aerodinamide bu kadar fark oluyorsa birbiriyle alakası olmayan iki arabanın arasındaki farkta gayet normal diyorum bence.
    Byte-R
    instagram: dogancglr

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boldenon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ben samimi olarak arabamın kaç hp olduğunu bilmiyorum. ölçümlere de inanmıyorum. sadece fikir verebilir önce sonra yapıldığında ki tabi dynonun ard arda iki ölçümü aynı sapmayla veya hatasızlıkla yaptığını varsayarsak.
    benden 100-120 kg hafif poloyu (160 hp 400 tork ölçülmüş başka bir firmada) baya baya geçiyorum videosu mevcut. benden 2 kat yakın fazla duman atıyordu. arkadan çekilmiş videoda gayet açık şekilde.
    bmw benden gayet ağır. 120 kg bence çok şey değiştirir 40-45 kph hızdan basıldığında. şanzıman ve aerodinamiyi katmıyorum. polo için konuşuyorum; iki aynı motor, farklı iki yazılım, farklı aerodinamide bu kadar fark oluyorsa birbiriyle alakası olmayan iki arabanın arasındaki farkta gayet normal diyorum bence.

İnstagram:
    guven_arabacioglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    160 hp 400 tork polo
    Ve rapid

Rapid tdi-Polo tdi - YouTube

Attigi duman da bu.

Hee polo da 177 lik a5 tdi dan hizli onu da belirteyim
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

ahmet_NLS
    Misafir
    Alıntı utkunoa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasim sacma sapan yaziyorsun sonra ne yazdigini anlamaya calisiyorum ama anladigim kadari ile cevaplayim. x arac 180 hp y arac 155 hp oldugu iddia ediliyor bu roll de. ben diyorumki 180 hp lik arac 135 hp lik yada 155 hp lik araci gecer aktarma kayibi vs girebilmek icin araclarin guclerinin birbirlerine cok yakin olmasi gerek bmw nin polodan daha kotu bir aktarmasi oldugu varsaysak bile sonucun boyle olmamasi gerekli. soyledigim seyde bir anormallik yok ama sanirim anlayisla ilgili bir sorun var. Yani boyle yazarak paylasimda bulunan insanlari bezdirip yazmamasini saglamaktaki amac anlamiyorumki. kilo onemli bir etken kabul 100-200 de 150-180 hp lik araclarda 2-3 boyda oynar ancak burada bahsedilen sey bmw 180 hp en az rapid 135 yada 155 artik herneyse yani kilonun dezavantaji top speed de minimize olur.Tartismaya gerek yok sonuc bence aldatmasin 180 hp lik bmw rapidi gecmesi gerek gecemiyorsa bmw de sorun vardir yada rapid 180 hp dir ...
    Bak kardesim konuya yazmaya basladıgından beri terbiyesizlik yapiyosun.yalan mı atıyo bu adamlar burda alaycı tavırlar sergiliyosun ?
    Rapid in sahibini takip ederim forumda oldukca mutevazi ki aranızda kac yas var sana karsı hala saygı gosteriyor.
    Konuyu basından oku.ne yazmıslar bi yerde 137 bi yerde 155 fakat 160 hp polo yu geciyoruz.saglıklı bi dyno yapıcaz yani hp olarak iddia ettikleri bi durum söz konusu degil.
    Ayrıca bu rapid in 175 hp megane tce ilede konusu var polo ilede konusu var forumda.ac ne kadar gectiğini izle bi pay biç.
    İnsanların yazdıklarını cizdiklerini okuyup anlamadan gereksiz yorumlarda bulunma

CanBasel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    max güce bu kadar takılmamak lazım. Dyno eğrisinde güç bandını izlemek lazım aracın. biri peak yapar diğeri cont. vermişse 1000-1500 devir kadar o zaman gücü düşük olsada yüksek torku üst devirlerde fazla verebilen araç geçer..

Ağırlık farkı da küçümsenmeyecek kadar önemlidir kalkışta. top speed e yaklaştıkça tabi ki güç farkı öne çıkmaya başlayacak.

eskilerden hatırlayabilirsiniz belki yazılımlı era ile 2.0T 165 hp s40 ı 180-190 a kadar geçiyorduk son sürate yaklaşınca S40 güç farkı ile gidiyordu.. yada 120 gibi yanyana gelip bastığımızda era burun çıkarsa da s40 140 gibi geçmeye başlıyordu..
    Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
    0 rh +

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğan abi polo gti ile denedinmi hiç

utkunoa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya gelip alinti yapip saygisizca bilip bilmeden yaziyorsun sonra gelip terbiyesizlikle sucluyorsun dahada yetmedi bana akil veriyorsun pardon ama bu hakki kendinde nasil goruyorsun?Burada herkes kendi fikrini saygi cercevesinde paylasir ben boyle dusunurum bir baskasi farkli ama gelipde kendi fikrini bana empoze edip ustune birde tribun yapmaya calisamazsin.Kimseye alayci yada saygizsizca yazmadim bildigim dusundugumu teknik olarak yazdim kisileri degil araclari yazdim beni birak benden sana is cikmaz git baskasini bul onla ugras cunku benim seninle ugrasicak vaktim yok .Hadi sana hayirli isler...

ahmet_NLS
    Misafir
    Canım kardesim burda sana kimse yalvarmaz lutfen yaz diye.
    Vaktinde yokmus hadi sen isine bak uzatma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    utkunoa kardes, senin mantığında 100-200 denemek istiyorum zira çok düz. ha saygısızlık yapmadım diyorsunda ya bmw de sorun var ya rapid 180 hp diyorsun. biridide yazmış stok 184 lede aynı yürürse tamamda gerisi yalan diye. biz burda film çekmiyoruz. inanman veya inanmaman arasında bir fark yok benim icin.hic 184 lükle yazılımlı150 liğim güç grafiğini gördünmü ? neye göre bu kadar eminsin. utkunoa sende yazma zaten artık. saçma sapan konuşuyon
    Byte-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin mantığına göre hiçbir yarısı piste taşımadan dynoda bitirirsin. aerodinami, şöförlük, şanzıman nasılsa etkisiz
    Byte-R

cnatkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boldenon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin mantığına göre hiçbir yarısı piste taşımadan dynoda bitirirsin. aerodinami, şöförlük, şanzıman nasılsa etkisiz
    Ya dogan abi bosver ne desen anlamicak boş konustugunun farkında degil.hala gücten aradaki 25 30 hp den bahsediyo.Kilo sanzıman hic önemli degil cünkü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğan abi polo gti ile denedinmi hiç
    yok denemedim kardeşim.

Alıntı cnatkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya dogan abi bosver ne desen anlamicak boş konustugunun farkında degil.hala gücten aradaki 25 30 hp den bahsediyo.Kilo sanzıman hic önemli degil cünkü
    boşverdim zate
    Byte-R

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnce dogan abının araba stock polo gti ları 1 2 boy cıvarı gecer dıye dusunuyorum

CanBasel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    180lik polo gti la denemesi zevkli olur ama polo 130 dan sonra uzamaya başlar bence.
    Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
    0 rh +

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah rapid cok güzel haftalardır denemelerini izliyoruz Başarılar.
    1.6tdi.
    Ecutech.

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnce dogan abının araba stock polo gti ları 1 2 boy cıvarı gecer dıye dusunuyorum
    Once bi 184hp 320d yi gecsin sonra dusunuruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2013 oncesi polo gti ile keyifli olur 2013 ve sonrasi gecer rapid'i
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Emre Akçay
    Misafir
    1.4 160 DSG Rocco ile denediniz mi acaba hiç?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)