hayabusada gelse denerim arkadaş hoşunuza gider belki http://videos.streetfire.net/video/h...a-D_182134.htm
hayabusada gelse denerim arkadaş hoşunuza gider belki http://videos.streetfire.net/video/h...a-D_182134.htm
suli selçuk yapmayın valla kalbim sıkışıyo böle atıştınızmı siteye giresim gelmiyo s...tiğimin tenekesi için hiç kimseyle kötü olamam geçer geçilir dostluğumuz baki kalsın hepimiz başımız sıkıştımı dönüp dolaşıp birbirimiz arıyoruz...hayırlı ramazanlar...hepinizi seviyorum kusura bakmayın 1 haftadır tokattayım acayip özledim istanbulu oğlumu valla..bunlar boş geliyo şu an oğlumu görsem yeter hevesim yok bir şeyde...
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
ben arabamı deilde 30R mı söker verırırm 35R kasıntısyndayım nese cem abim bitirsin kanka gel deneyelim der sen atmosferinle 200 hp gibi makınalarla dene ok!
herkese gıderlerdresın ne oldun olm ? araban ucakmı oldu? heee? neyın pesındesın? okadar gıderledın ılk dragında patates ettıler senı daha ne konusuyosun ? TB doluyken okadar sana gel gel dedım herkesın ıcınde gel dedım manyakmıyım lan ben demıyomuydun.. sımdı ne oldu? degısen ne? ya gecceksın sulı .. az yurumeye basladı araban bı haller oldun ya... haklana gecıldın korhanlara gecıldın daha neyın pesındesın. 30r ın hakkını verde 35 e gecersın ... oofff muhatap olanda kabahat senle...
puhahahahahah tb nın turbo halinLe ne kadar yürüdü gören kac kişi var huahuahuaha 2.5 bloklu 40R lı arabayLa bu kadar gidiyo sende yürütseydın keşkede görseydık patatez mı olcaktın kumpirmi hp bin kadar konuş. ben sana hem gider de yapmıorum kımseye de yapmıorum fark etmez dedıyse geliri deneriz anlamında sen kendıne nasıl cekıosun onu biLmem...
ya sulı gec ne kadar yurudu ayaklarını yururken gel demedımmı sana kac kez he. barbaros abılerın yanında kac kez hadı cıkalım demedımmı delıknalı gıbı? noldu? gelmedınnnnn... sen benı cagırsaydın ben gelırdım cunkı senı hep cagıran bendım... 2 cekersınız manyakmıyım lan ben denıucem gecılmek ıcın felan.. hey yavrum hey.. arabası az yuruyen ılah oluyo alemde....
bi allahın kuluda arayıp demedi kanka atasehirdeyiz gelin diye
karsıdaki roll den haberim oldu gece 1:30 da alptug aradım anka dagılıyoruz dedi
ee cagırdınızda gelmedikmi?
kanka birkaç tane vtec çağırdım hepsi geri vites seni bilioruz her roll e geliosun telefonun olsa arardım wallahi....
tayfun abi bu yakada birsürü var ama ya müzik sistemi koyuyolar arabaya ya pokemon marka egzost yada denemiolar yıkayıp yıkayıp kızlara hava atıolar sahilde bir ara millete yalvarıodum vteclilere deneyin benle die...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)