Yeni araçlar yükselen kriterler ve yeni test videoları , sanki daha önceden konusu vardı ama bulamadım varsa silelim, yeni çıkan çıkacak pekçok araç var buradan paylaşabiliriz faydası olur.
Kanal
IIHS - YouTube
Yeni araçlar yükselen kriterler ve yeni test videoları , sanki daha önceden konusu vardı ama bulamadım varsa silelim, yeni çıkan çıkacak pekçok araç var buradan paylaşabiliriz faydası olur.
Kanal
IIHS - YouTube
Eski amerikanlar için'' Şu saç kalınlığına bak yenilerden daha güvenli" diyenlere
http://m.youtube.com/watch?v=C_r5UJrxcck
focus yalan oldu
Oha focusla 2012 accent eğer aynı hızda bu tepkileri veriyorlarsa, ki şimdi baktım aynı hızlarda deneniyormuş, kimse Hyundai'ye teneke demesin. B segmentine bile.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=mGBYqPUhhmE
Senelerdir dilimde tüy bitti bunu demekten
kore grubu hyundai i serisinden itibaren gayet kaliteli eski bildigniz yumurta accentler, eralar yok.en boş paket eski kasa i30 1.4 1300 kilo, en güncel i30 full paketi 1500-1600kg içine saman basmıyorlar bu araçların
buarada.
biri small overlap diğeri overlap yazıyo testerlde farkları ne acaba
2013 Kia Rio small overlap IIHS crash test - YouTube
2012 Kia Rio moderate overlap IIHS crash test - YouTube
1881 - 193∞
Small overlap 2012 yılında uygulanmaya başlanmış yeni önden çarpışma testi , yani otomobilin köşeden direk beton duvar bariyer tarzı nesnelere çarpması ile oluşan durumu test ediyorlar.
Arabaların aldıgı hasara göre güvenli vs diye yorumlar yapılmış. Yanlış.
Bu tarz testlerde arabanın ön düzenin daha az ya da daha çok zarar görmesi arabanın sağlamlığını ya da zayıflığını göstermez. Burada asıl kıstas kaza anında oluşan şiddeti gücü ne kadar az sürücüye ve kabin içine yaşattıgı, yansıttığıdır.
Bir otomobil bir başka otomobilden daha fazla içe göçebilir, bu zayıflıktan ziyade, kazayı ve darbeyi absorbe edişine yorumlanabilir. Önemli olan sürücüde oluşan şiddet..
Daha da somutlaştırmak gerekirse futbolda göğüse alınan top düşünülebilir. Sert bi şekilde gögüğü koyarsan top seker, göğüs de acır. Ama absorbe eder, yumuşatırsan ( göğüsü topla beraber geri çekerek azıcık ) topun kontrolü ve göğüse uyguladıgı güç çok düşer.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)