torkun önünde bozduğundan berimi yoksa :confused: mustafa seni halil abin hamama götürcekmiş gelir gelmez :D
Printable View
kardeş masallah cok iyi inş bir gun deneme fırsatımız olur yanlıs anlama gider fln yapmıyorum tamamen iyi niyetimle yazıyorum buraya( diger turbo civiclere yazdıgım gibi degil:)) biz bi dernek kuralım kardeşim deniycek araba bulamayıp motorculara saran 1.6cılar derneği fln:)
ellerinize sağlık mükemmel bi resital
eywallah kardeşim ne zaman uygun olursa denemek isterim bende.samimiyetine inanıyorum inşallah denk geliriz.buğra kardeşimizin org.geliceksen orda bakarız japon 1.6 sımı fransız 1.6 sımı :)
dernek olayıda mantıklı ama öle 1 barlara kısıp üzme turbocu kardeşlerimizi zaten bende ulusalı bırakıp illegal racing e karar verdim otoban çok daha keyifli :)
görüşmek üzere bu arada ab de çok güzel yakından takip edioyoruz
destek değil köstek olan benim gibi arkadaşlarınıda kutla ama olmuyor :D
neyse 80binde görüşürüz bişey demiyorum ben sana daha :Deli:
Üf harbiden çok iyi gitmiş emeklerinin karşılığını gerçekten almışsın
maşşallah Allah kaza bela vermesin niye çok şerit değiştiriyor araba(soru yanlış anlaşılmasın)
ahmet abi maşallah gerçekten çok fena kazasız belasız zevkini çıkar abi. .Allah Nazarlardan saklasın..maşşlah gerçekten..nazar boncugunu eksik etme arabadan :)
Masallah allah kaza be la vermesin cok guzel yuruyo . insallah artık aksilikler problemler cıkmaz aracında cok sanssızlıklar yasadın bildigim kadarıyla cok guzel yuruyo sorunsuz binersin insallah ;)
Ahmet maşallah..Çok başarılı gerçekten..Allah kaza,bela,sorun,sıkıntı vermesin..Maşallah..
maşallah...