abı sure alma olasılıgın oldumu s3 ıle. bıde typer denemesını yayınlanmayacakmı
Printable View
maasallah EH cıldırmış :)
videolar cok keyıflı olmus, resıt abı vıteslerıne saglık ;)
orcunn abı bırak artık kıstasları :)
Maşallah böyle yürüyen wag görünce iştahım kabarıyor :)
S3 iyi gitmiş. 520-530hp demişsiniz dyno'da ölçülen güçmü bu yoksa tahminimi? Çıkan dyno verisi kaç şuan s3ün.500hp dynoda çıkarabildiyse 7-7.5sn civarı çıkartır
Maşallah S3'e çok güzel yürümüş...
reşit abi dbn ile alınmış süre değil 6.2 ler:))kadrana aldanmamak gerek.05 model 600rr dbn ile 0 eğimde 6.2 ÇIKARAMAZ!!!!!!7-7.5 arası koşar stock olarak 0 eğimlerde.636 İLE İLK SÜRE ALMAYA BAŞLADIĞIMDA 6.7 LERDEN BAŞLADI SONRA TEKRAR TEKRAR DENEYİNCE SÜREYİ ÇEKTİM AŞAĞIYA AMA BU DBN SÜRESİ,600rr yapamaz çok yavaştı 636 dan...en iyi 6.9xx 7 yapar çok hafif bir kullanıcı ile sınır eğimde...tfsı lara acilen enj.çıkmalıı korkunç olacaklar korkunçççççç:icon_tup:
çok anlamam motordan zaten 6.2gitse geçerdi beni zaten düz yolda bastık hep, bende şu sitenin yalançısıyım:)
enjektor çıksa iyi olur tabi ama benim cuprada enjektör ihtiyaç yok:) istediğim basıncı basıyorum.
100-200 kph (62-124 mph) times for various cars and motorcycles - 6speedonline.com Forums
600 RR 7 saniyelerde bile koşamaz bence stock 8-9 arası yürür çünkü bir çıt hızlısı yamahadır onun bir çıt hızlısı gsxr dır onunda bir çıt hızlısı kawadır
eee sen kawada stock ölçüm aldın 6.7 emrah ben RR ın 7-8 arası olcagını sanmıyorum
ki kaldıki 636 haric butun 600 lere 500 hp araba 190 dan sonra şaka yapar
636 içinde 600 hp olmak yeterli olur ben tecrübelerime dayanarak bunu söylüyorum
hem bu motorların çoğuna bindim hemde bu motorların çoğu ile arabamı yarıştırdım
yayınlanma süresi 2007 diyor yeni kasa 600rr ın verisidir belki o