çarşamba gecesi için konuşmuştuk ama onu iptalmi ettik hilmi
Printable View
baskı balatayı degıstırdık. o gunun sabahı EDS bendeyken gazlaıdm bayagı masallahı var roket gıbıydı ama egzozda sorun yoktu. aksam denemeye gıderken egzoz tabana vurmaya fec ses yapmaya basladı.sanırımkı spıralı ıcten patlattık. yusuf abı dedıgın gıbı kafada ılk 1 2 kere ındetydık ama 4 sonunda gecılmeye basladık. kısmet hayırlısı yarın hallederım artık
arkadaşlar hazımsızlığı olan varsa tavsiye ederim güzel ilaç
http://img238.imageshack.us/img238/7796/2236iv6.jpg
kumburgaz bulusma yerı cok sakındı evet yanlız donus yolu kamyonlar tırlar kalabalıktı mınık
ataşehirin suyu mu çıktı nie orada diil?
atasehırd ebızımkı kadar sakın bekleme noktası muhabbet yerı yok mustafa :)
hilmi sen nereye diosan ben ordayım kanka
katılıyorum opete bomba patlasa kimsenin haberi olmaz:)
orası mehmetcık vakfının bence baya bı kısının haberı olur :D
http://img55.imageshack.us/my.php?image=279fx4.jpg
selcuk burası marmara evlerının arkası burası 2 km lık dumduz bır yol ne arac trafıgıne kapalı aynı zamanda resımde goruceksınız sag tarafı tamemen duz duvar arac park ıcınde devasa bı alan var.
şimdi AB yide NIF'ı da ben programlıyorum ben bişiler sölim bu koun kapansız derim
Kimse kimsenin basıncına karışamaz öyle bir adalet yoktur kim ne isterse basar ama verim açısıdan aynı basıncta NIF daha çok güç üreticekir hacim+ emmesi ve egzantirğinden dolayı.
Ab Topmount manfold gt35r kol 84mm piston var yay sapka etc. var 1692.85cc makinası var
NIfta emme manifoldu gaz kelebeği gt35r b18 blok egzantirik etc. var 1932.15 Cc makinası var "hihihhi benimki daha fazlaydı la bilo :) :Deli:"
ayrıyetten nıfın eksikleri olduğunu 1-2 elektronik 1-2 mekanik arızası olduğu ve benim bu nedenle kesinlikle ona araba denetmediğimi ben herkese söledim istediğm gibi olmadı beni tatmin etmiyor ondan dolayı arabanında hakkının o olmadığını düşündüğümden eksiklerini bekliyor nıf gelsin dener neden denemesin o denemez ben taciz ederim alırım kendisinden :)
ab ninde eksikleri var onlarada sölüorum selimi sınavını bekliyorlar selim bak onun bunun salağın lafına gelip burda yazmanın manası yok biliosunuz manasızca kavganında manası yok :)
tek bi lafım daha var burda arabanın sahibi deilsin gökhan her boka atlama ortalığı kızıştırma denemek stiyosan ab ile getir s2k ni turbo yap her silindire 1 tane tak dene yada bence konuşma çünkü senin yüsünden insanlar düşman oluyor :ofk:
hepimiz arkadaşız
. nokta :D
ben denerım gokhanın araba ıle carsamba gunu cıkıcaz.
buya bende bunu istıyorum araba sahipleri konussun tabi yancılıa gerek yok...gökhan kel tepene kapak olsun kankacımm bu ne biliyomsun kızım sana söluyom gelinim sen anLa hauhauhaua
pasta cıla yapıcaz boya korumada yapıcazda ıste zaman olmadı . yoksa aklımda yanı barız ıstıyor matlastı kızımız :)
diğer turbo vti hakkında bilgi alabilirmiyiz acep :) onunda maşallahı var
1.6 hacım sc 61 turbo var gokhanınkındeç o gece 0.8 cıvarı basıyordu dıye bılıyorum