User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: San Diego STREET RACING

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

San Diego STREET RACING

BORKED

Link : San Diego STREET RACING - YouTube

Tartışmaya açık bir konu olduğu için ayrı bir konuda açtım videoyu

Şimdi ortamın güzelliğnden benzinin ucuzluğundan arabaları vs geçersek bu motor bu arabalarla nasıl yürüyor Ben bu işi cidden anlamıyorum motor var motor var durumumu mu ? Yoksa başka bişey mi var bu işin içinde bilen motorcular açıklasın bir zahmet...

Makinist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence motor çok başarılı. Bunun yanı sıra denemeler hep 250km civarı bırakılmış ve motor hep 1. viteste basmış. 8:10 ve 10:10 saniyedeki kalkışta beyaz supra 250+ hızda neler yapabileceğini göstermiş. Bunlar benim naçizane düşüncelerim. Daha deneyimli arkadaşlar yazarsa bende bilgi edinmiş olurum.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motora yorum teknik olarak yapamicam ama adam baya iyi kullanıyor gibi nefes aldırmadı herif. Kırmızı supra icin 76 mm dedi galiba tutunduktan sonra cok fena hızlandı. Bide 2 gtr denerken kasıldım baya

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    750cc lik bi suzuki aşağı yukarı 1000cc ler kadar gider zaten egzoz filtre headers yazılımda varsa baya gider bence 600lük kawasakilerin 100-200 6sn civarı 750lik yüklü suzuki 5 yapar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kırmızı supra oynayamam yerim dar durumlarında resmen. Tutunduktan sonra ışınlanıyo.
    IN BOOST WE TRUST

cenkr1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BORKED

Şimdi ortamın güzelliğnden benzinin ucuzluğundan arabaları vs geçersek bu motor bu arabalarla nasıl yürüyor Ben bu işi cidden anlamıyorum motor var motor var durumumu mu ? Yoksa başka bişey mi var bu işin içinde bilen motorcular açıklasın bir zahmet...
    arabalar patinajdan yürüyemiyor cüneyt 600hp lik gtr bile tutunuyor kafadan
    2 sn sarsa supra bitti gitti isterse 2000 hp olsun motor açar gider 250 gibi bitiriyorlar yarışı supra 300 den sonra gecer muhtemelen

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    750 cc motor kısa dişli falan var gitmesi gerektigi gibi gidiyor 1000 likten pek farkı olmaz 250 270 e kadar

bence de araç güçleri abartı

hepsi dyno jet beygiri kesin
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

zx-10rr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BORKED

cüneyt abi merhabalar.ben motosiklet kullandığım için birkaç nacizane yorum yapmak istedim müsaden olursa,

videodaki motor gsxr 750 2013 ve üstü,abi bu makına arka tekerde stock 123-125 hp veriyor bu motor zx-636 ile karşılaştırılailir ancak ve 636 sotck olarak arka tekerde 112-114 hp)aralarında 11-13 hp fark var ve vites oranları neredeyse aynı)750 nin torku nu zaten yazmıyacağım,636 nın abs siz versiyonundan sadece 1.8 kg ağır)buda hiçbirşey değil)ben abs li (abs sizden 2 kg daha ağır) stock 636 ile e 5 te +0.16 eğimde 100-200 5.856 çıkardım)750 çok rahat 5.1-5.3 arası koşarr...belkide daha iyi..videoda 1.vites ve 10000 devirin üstünde gaza oturuyor adam;bu devrilerde motosikletler inanılmaz oluyor tepkisini ancak kullanan bilir.yani ilgili arabalara baktığımda sonuç çok şahibeli değil bence.zaten uzunda araba geçiyor.600 hp gtr 35 iyi bir 600-750(kawasaki-yamaha ve suzuki) ye 100-230 çok birşey yapamaz bence ama sonrası zaten arayı açar.sürücüde iyi tepkime vermiş biraz daha geri kayıp yatsa daha iyi olurmus.eğer 2013 ve üstü model gsxr 750 doldurup dynoda real time mapı yaparsan arka teker 140 hp lere gelir uçar abiii uçarrrrbirde 1000cc gibi çok sert olmuyor yani gaza 1.viteste kut diye oturabilirsin....600 gibi hafif kullanımı aynı ama neredeyse 1000 cc gibi yürüyor.1000 liklerin sizin araçlarınızla 100 de bastıklarında hemen kopamamaların en büyük nedeni 2.viteste basıyorlar.günümüz 1000cc lerinin 2.vites 100 u 7000 devir demek kii iyi bir güç bandı değil....1.vitestede çok sert oluyor tekere geliyorlar ama ön tarafı düşürüp 1.vites gaza oturabilir 1000 cc de)o zaman onlarda inanılmaz oluyor...

http://www.motorcycle-usa.com/9/1641...hootout-X.aspx

şu linkte 2013 için tüm supersport makınaların testi var;ilk sayfada güç-tork ve ağırlık bilgileri ile tur zamanları var..güzel bir yazı.2015 30.yıl zx10 dan sonra sahip olmak istediğim tek makına 2013 ve üstü 750r ama tr ye getirtmiyorlar(

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar bu araba motor ilişkisi çok ilginç ummadik motorlar yürüyor başı çeken motorlarda geçiliyor. Zx100rr motorun çok güzel yürüyor maşallah.

mmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuda güzeldi videoda süperdi sese doydum gece gece

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)