15 bin devirde 90 20 binde 120 25 binde 150 yapar rahat 180 i var normalde düzde en fazla 150 yapar
Printable View
15 bin devirde 90 20 binde 120 25 binde 150 yapar rahat 180 i var normalde düzde en fazla 150 yapar
ellerinde pembe oje varmı acaba ? :D
1500 2000 devir demek istenmiş heralde
ayrıca ne fark eder beyler 150 170 olmuş yada 180 olmuş 200 olmuş kaçtonluk kaç metrelik araçtan bahsediyoruz burda. bilmem kayüz beygirlik araba değilki bu.
Allah korusun spatulayla kazıyamazlar birşey olsa.
Önünde çekici ile birlikte, artı 1 ton mazot deyip romorkta 7200 kg civarı dersek (boş ağırlık)
15 metre uzunluğunda yaklaşık 16 ton'luk bir kütleden söz ediliyor :)
Kıçında romork yok ise bile, uçurumdan atsanız 160+ yapamaz.
Şimdi bu marifet yaptığını sanıp ortalıkta anlatıyordur da. ''Kamyon ile 200 yaptım''.:icon13:
Harbiden dis rengi güzel mis
plakası belli olan her videoyu internet üzerinden bir siteye gönderdiğinizde cezai uygulama yapılıyor ama hangi siteydi hatırlayamadım :?
gerçi bu kamyonu ilk görüşte tespit ederler sanki :)
Kalplerden ayılardan ön cam kapanmış yolu yada aynaları nasıl görüyor bu manyak.
Çocuklugumdan beri kamyon üstündeyim. Boşa atmadan 130-max140 geçmesi imkansız.
Ulan biriside dememişki yüksek araç hızı fazla göstermez diye. Siz yerin dibindeki araba gibi şeritlerin hemen hemen akacağını mı zannediyorsunuz? Kamera yukardan bakıyor. Net 190 km hızları görüyor orda araç. Site tüm cahil dolmuş yada ramazanda mantıklı yorum yapamıyorsunuz. Kadir abi ne diyorsa o'dur.
Şengül Pavyonu gibi one öle içi pembe pembe :P
Pembeden başka renk mi yoktu be. Napıyo acaba uykuyu falan mı açıyo :)
gereksiz konu,,,yorum yapmaya bile degmez,,bu arada konuyu açana,,, biri arabasında 200 ü göstersin şeritlere baksın bi
yemedik te hadi 200 km h ı yedik ulan biz bile 200 lü hızlarda giderken tel alıp video cekmeye korkuyoruz bu adam neyin kafasını yaşıyor anlamadım :)
Şayet kamyon boş ise no problem benim diyen araçtan daha iyi durur o kamyon şüpheniz olmasın şayet doluysa da yük durumuna göre işin boyutu değişir tabi.
Lan bu adam hiç mi kamyoncu lokantasına çekip pilav üstü kuru yemiyo,bu iç rengi gören kamyoncuların lafla doyurması lazım bunu